tu je cela znanost o tem problemu... mogoče bom raje prešaltal na VM ware fusio čeprav se mi zdi, da so Paralles hitreši...
problem je bil v mountani boot camp particiji, ki se pokaže pri zagonu OS X.
| Preklaplanje med windowsi in macom | |||||
tu je cela znanost o tem problemu... mogoče bom raje prešaltal na VM ware fusio čeprav se mi zdi, da so Paralles hitreši...
problem je bil v mountani boot camp particiji, ki se pokaže pri zagonu OS X. |
|||||
Ko zaženeš Paralells, naj bi se ti Boocamp particija avtomatsko odklopila ... vsaj tako naj bi normalno delovalo. Po izhodu iz Paralells, pa se naj bi ponovno mountalo.
|
|||||
sem pozabil pastati link. :/
ja saj mislim, da je bilo na začetku tako potem se je pa zadeva naenkrat odločila, da mi bo vzela ene 2 uri časa, polno živcev in zajebancije. kar nekaj folka ima na forumu podoben problem in meni je delovala šele ena izmed zadnjih rešitev... no vsaj sedaj deluje. |
|||||
Tudi jaz uporabljam tole zadevo! Tudi, če sem tam pri odpiranju datoteke izbral Change all oz. nekaj takega, mi stvar še vedno ni delala... Tako da, super programček! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |