Če imaš namen nalagati vseh 12gb muzike, ti priporočam 32gb model.... ker boš imel več prostora za kakšen video, če jih boš kaj nalagal... pa tudi aplikacije so lahko velike (od 100kB pa tudi do 2Gb - npr. navigacije in večje igre).
Če imaš namen nalagati vseh 12gb muzike, ti priporočam 32gb model.... ker boš imel več prostora za kakšen video, če jih boš kaj nalagal... pa tudi aplikacije so lahko velike (od 100kB pa tudi do 2Gb - npr. navigacije in večje igre).
Če hočeš met 12GB muske, pa še kkšno aplikacijo, pa še kkšn video potem bo 16GB hitr premal.
Pa kaj boš sploh delal z 12GB muske? Kako loh to vse poslušaš? Sej še v enem letu ne prideš čez vse pesmi...
jaz sem bil tudi v dilemi k sem kupoval iphone 3g, ampak na majhno razliko med 8 in 16gb v ceni sem se odločil za slednjo... vsaj pri meni se je izkazalo za "napako", saj ko gor naložim vse aplikacije, nekaj malega muzike in še kakšen film ko grem na pot, mi vedno ostane še vsaj 10gb.
tako da je 16gb za normalno uporabo več kot preveč, seveda pa v specifičnih primerih - kot je tvoj - ko imaš muzike za 12gb in bi rad imel vse gor, pol pa bi v tvojem primeru raje 32gb varianto
Glede na to, da sprasujes, kako se naredijo popolnoma osnovne operacije, ti svetujem ogled "guided Tour" videa >> http://www.apple.com/iphone/guidedtour/ ... Verjetno bo kar nekaj zadev bolj jasnih ...
_________________ Lp
Thomas