Zadeva zgleda super!
A ima kdo kakšen invite? Pliiiis?
| Spotify | |||||
|
|||||
Ne vidim razloga, da bi menjal za iTunes...
|
|||||
Nekaj sem jih našel, po Googlu išči z ključnima besedama "spotify invites" (duh?!)
Ni pa veliko možnosti za prijavo, iz slovenskega IP-ja se niti z povabilom ne moreš registrirati. Omejtive na Francijo, Švedsko itd., najdi kakšen dober proxy. |
|||||
hvala
|
|||||
poskusi tukaj Meni je uspelo skreirat račun brez invite kode.
|
|||||
Super zadeva. Hvala.
|
|||||
Primerjaš jabolka in hruške. iTunes in Spotify služita povsem različnim namenom. |
|||||
Je komu že uspelo rešiti problem z "Your current location does not match that set in your profile. You may travel with Spotify, but only for 14 days. For unlimited travel upgrade to premium."?
Lp, Martin |
|||||
Žal ne, se priporočam za info kako rešit problem (razen tega, da si narediš nov račun). |
|||||
Evo killer combination
Spotify + WireTap Studio (kdor je kupil MacHeist bundle ga že ima - v opomnik |
|||||
Maš res. |
|||||
Meni rešitev ni všeč... Glasbo lahko dobim tudi drugje in to z manj truda
Ravno to, da mi glasbe ni treba hraniti na disku, mi je pri Spotify-u všeč! Torej, še vedno se priporočam za rešitev |
|||||
Ne ne to se strinjam s tabo. Napisal sem če bi kdo res imel željo da si shrani muziko na disk... drugače pa tko kot ti mi je to idealno da muske ne shranjujem na disk ... zaradi vseh prednosti.... ki jih le to prinaša... |
|||||
1. go to www.daveproxy.co.uk
2. scroll down and u will see a bar that u can type in something. type www.spotify.com and press GO 3. press Get started , under FREE 4. press continue anyway, if it come 5. make your account, and in the postal code, type : SE17 2DJ 6 press create and proceed when u have filled every thing! 7. download the program. 8. install the program and listen to music:) part 2: if u wanna get all the music do this too: 1. exit spotify and go to www.spotify.com 2. under account, click edit profile 3 login 4 change the country too sweden and the postal code to 35255. 5. click on save profile. 6. now login at spotify program and u have all the songs!!!!! dela ko podmazano |
|||||
ko enkrat izbereš UK, ne moreš več spremeniti na kaj drugega... :-/
Problem s 14 dnevnim "travel" načinom še vedno ostane. |
|||||
Ok, rešen problem s 14 dnevnim travel limitom.
V preferences spotifya nastaviš HTTPS proxy na kak UK open proxy. Se prijaviš (s tem resetiraš 14 dnevni counter) in nato izklopiš proxy (da ne gre stream čež proxy). |
|||||
Super!
Lahko poveš, kje si ti iskal proxy-je in ali naj v polji "username" in "password" vnesem up. ime in geslo za spotify? ![]() |
|||||
v google vpiši kaj v stilu "web open proxy UK", dobil jih boš cel kup.
Običajno za open proxy ne rabiš gesla (tisto geslo je za dostop do proxya, če dostop ni "open", torej prost). Vpišeš samo IP in port. |
|||||
Men je uspelo državo sprement v Švedsko... preprosto greš na http://www.spotify.com/ preko švedskega proxy-ja. Npr. 130.243.103.251:3128.
|
|||||
Zanimivo, pri meni je tudi preko tega proxya na voljo le UK. edit: aha, finta je v tem, da ti drugo državo ponudi šele, ko se tudi s spotify.app prijaviš preko tega proxya. ![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |