Jabuk
Sinhronizacija kontaktov: iPhone <--> Windows Contacts
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.07.2009 01:58:08
Sinhronizacija kontaktov: iPhone <--> Windows Contacts
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali se samo meni zdi, ali mora vedno obstajati neka nekompatibilnost med različnimi napravami... že pred leti sem imel pri Nokii podobne probleme, sedaj se pa zopet pri sinhronizaciji iPhone kontaktov in Windows Contacts lovim.
Torej, v iPhone-u imam pri marsikaterem kontaktu shranjenih več številk (vsako pod svoj tip.. npr. mobile, work, other), vendar ko sinhroniziraš kontakte preko iTunes, v Windows Contacts te številke vidiš v čisto drugih tipih telefonov oz. včasih sta celo samo dve (od treh).

Tamala si je danes čas vzela, pa na svojem novem telefonu uredila vse kontakte, nekaj jih tudi zbrisala in potem me pokliče, vpraša kako naj to zdaj z Windowsi uskladi, da bo imela backup na računalniku in ji pač razložim. Čez par minut me pa kliče in sem mislil, da me bo pojedla Smile Vse kar je uredila čez dan se ji je zmešalo, s tem da je vse skupaj urejala v iPhonu, potem pa samo s kablom povezala na računalnik, da je iTunes sinhroniziral in naredil backup. In sedaj ne na telefonu ne v Windowsih nima več željenega stanja-vse pomešano Sad

Saj iPhone nima kakšne AddressBook.sqlitedb.previous datoteke v kateri bi bilo shranjeno zadnje stanje pred sinhronizacijo? Za drugič vem, da ji po ureditvi najprej na varno spravim to datoteko.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 17.07.2009 07:20:43
Za nazaj popravit bodo drugi povedali, za sinhronizacijo pa jaz priporočam MS outlook. Jaz ga uporabljam že od prvega iphona in deluje res OK Wink nič podobnega tvojim težavam se ne dogaja...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 17.07.2009 08:00:38
Torej pri MS Outlooku deluje tudi tako, da si urediš tipe telefonskih številk (npr. jih popraviš v Outlooku), in ti jih ob sinhronizaciji tudi na iPhone-u popravi. Npr. neki številki naštimaš, da je tipa "mobile", drugi "home", tretji "work" in to se popravi tudi na samem iPhone-u?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 17.07.2009 21:50:52
urosbe je napisal/a:
Torej pri MS Outlooku deluje tudi tako, da si urediš tipe telefonskih številk (npr. jih popraviš v Outlooku), in ti jih ob sinhronizaciji tudi na iPhone-u popravi. Npr. neki številki naštimaš, da je tipa "mobile", drugi "home", tretji "work" in to se popravi tudi na samem iPhone-u?

Načeloma je to potrebno nastaviti. Jaz imam nastavljeno tako, da kontakt synca glede na datum ustvarjanja/urejanja. Pri konfliktu ima prednost nazadnje urejen kontakt neglede na to ali se nahaja na iphonu ali na PC-ju.

Z tem lahko dodam/uredim kontakt tako v outlooku ali na telefonu in pri syncu vse štima. Tudi podrobnosti po katerih sprašuješ...

lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani