Winterboard in Voice Memos ikona | |||||||
Ikono sem snel z interneta, jo preko SSH-a spravil na telefon (kot vse ostale nove) vendar mi samo te ne zagrabi. Ime ikone sem dal: Voice Memos.png. probal tudi VoiceMemos.png vendar nobena ne dela. KAKŠEN PREDLOG? lp S. |
|||||||
![]() |
|||||||
Pol pa prekopiraj novo temo nazaj na iphona. Lokacija za winterboard: /Library/Themes/ Če pa to ne dela, glede na to, da si ostale uspel zrihtat, pa je z ikono kaj narobe, prevlka?? Jaz mam tako: ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Delam že leto in pol tako kot si napisal. Ikona ni prevelika (7.4kb) in je tipska pri tej temi. Imam pa nameščen SLO vmesnik in mi piše "Diktafon" namesto Voice Memos vendar to pomoje ne bi smel biti problem. lp S. |
|||||||
![]() |
|||||||
Sedaj sem spremenil ime ikone iz "Voice Memos.png" v "Diktafon.png" in ikono mi je zamenjalo. ČUDNO VENDAR DELUJOČE, SAJ IMAJO VSE DRUGE IKONE ANGLEŠKO IME !? PS: Nameščen imam SLO vmesnik za 3GS !! lp S. |
|||||||
![]() |
|||||||
Mogoče ena napakica, bomo popravili. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ne vem, če bo to tvoja napakica, ker se npr. pri drugi temi (Black Neon Aqua) noče spremenit Weather ikona. Pa imam ime ikone pravilno napisano "Weather.png" kot pri temi A8Stract, ki pa jo normalno spremeni. Pomoje še ni to to....... Winterboard mislim ![]() lp S. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |