| Slovenska tipkovnica bo ostala brez đ in ć | |||||
mah spet samo scanje proti vetru in sekiranje zarad enih stvari. Če ti ni všeč boš še nekaj časa imel staro in nato kupil angleško / poljsko / mavretansko. Stvari grejo naprej in prav je tako. Tudi vse stvari, ki jih je Apple naredil niso vse všeč ampak jebiga that's life. Meni je prav, da se tipkovnica "posloveni", če se že gremo ene "boj" za ohranjanje slovenskega jezika v EU.
|
|||||
Lepo, itak se tipke ki jih najbolj uporabljam niso spremenile, me pa veseli, da so skidali dol ć, đ pa so dali namesto tega tiste oklepaje , ki jih pri programiranju itak bolj rabil in mi gre na živece, koliko tipk moram pritisniti, da dobin en sam znak.
|
|||||
S tem se popolnoma strinjam. |
|||||
Če bo predpisano, da bo še takale:
Se bom jaz osebno zavzemal za to, da jo uvedejo z vsemi slovenskimi znaki vred Ampak na konc bo verjetn takale: ![]() Nazadnje urejal/a MitjaP Čet 16. Jul 2009 12:56; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
To bi tudi jaz rade volje pojedel
|
|||||
Najbolje bi bilo naredit tipkovnico, ki si jo lahko sam prilagodiš:
http://www.monodo.jp/hacoa/index.html |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |