safari se ne zažene - pomagajte! | |||
Ko ga zaženem, se pokaše vmesnik po 3 sekundah pa se vrne v položaj "meni". Probala sem že reset (obe tipki držiš, da se znova zažene) pa ni nič bolje. Bojim se delati karkoli, da se mi ne zaklene. Pomagajte prosim! |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pol mi ne preostane drugega kot servis... |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() Kot prvo, si napisala veliko premalo informacij, da bi lahko dali sploh kaksrenkoli konkreten ogdovor... iPhone je zelo splosen pojem... in je na voljo v treh generacijah (iPhone, iPhone 3G in iPhone 3GS)... prav tako je pri slednjih dveh moznost, da so nezaklenjeni ali zaklenjeni... (pri iPhone prve generacije so vsi, ki so pri nas v uporabi, zaklenjeni in naknadno odklenjeni z pomocjo razlicnih orodji... Poleg tega je pomembno se to, katero verzijo operacijskega sistema imas namescenega (iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x) ... |
|||
![]() |
|||
2G, OS: 2.2, nezaklenjen, jailbreakan,... safari je kar naenkrat nehal delati. Predvidevam da se je to zgodilo takrat, ko sem zaprla safari in nisem verjetno dovolj dolgo čakala kmalu zatem pa sem zagnala Google maps. Lahko, da se safari sploh ni dokončno ustavil. Sedaj se zgodi sledeče: Ko zaženem safari, se po cca 3 sekundah sam ugasne. Medtem, ko je zagnan pa ne deluje touch screen. Poskusila sem tudi v nastavitvah izbrisati cashe, cookies in history a brez uspeha. Probala sem tudi redetirati telefon (ugasniti in prižgati) a brez uspeha. Verjetno mi preostane samo še restore, a zanima me, če se bo potem zaklenil? Hvala za odg. |
|||
![]() |
|||
Po nadgradnji oz. restoru bo tak, kot je bil nov... torej zaklenjen in neaktiviran, ter prazen... torej brez vseh nastavitev, programov, podatkov,... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |