macbooka sem kupil 11.12.2007
kako leto je delal dobro potem pa je začel zmrzovat... pa je blo treba tud po minuto čakat, da se je odmrznil, vmes sem pa lohk sam tist beachball opazoval
predno sem ga dal na popravilo sem sam na novo naložil sistem, pa ni bilo nič boljše
21.10.08 sem ga dal na prvo popravilo zamenjal so 1 ram pa neki strukturo diska popravljal, čez par dni je bil spet "beachball" time
21.11.08 drugo popravilo
so rekl, da je ena aplikacija kriva in da naj sam porihtam
pač spet isto
pol sm se parkrat formatiral nc pomagal...
pri zadnjem formatiranju sem dal pol se takoj windows gor prek bootcampa in ugotovu, da windows pa v redu dela... edin če dam računalnik v sleep se kadar ne zbudi v windowse ampak se restarta, sam to se pač ignorira važn da dela v redu

do včeraj sem skoz mel windowse gor, k se mi med šolo ni dal še s tem popravljanjem ukvarjat, zdj k je pa konc sole sm si pa reku, da ga bom zrihtu
no dam tm Clean and Install al kaj je, pac da mi sformatira
se nalozi Tiger 10.4 gor pol tm z-updejtam do konca kokr se da...
pol dam gor se Leoparda se nalozi gor normalno... vse kul
pol sm pa mislu računalnik prenest v drugo sobo zaprem laptop, da gre v sleep mode pocakam, da zacne una lucka "oponašat" dihanje
prenesem računalnik ga postavim na ravno površino, odprem in pol spet "beachball" , dvakrat restartam, da se je normalno zagnalo... pol sm dal updejtat pa šel spat
dons okol 15:00 nekam hitim... računalnik je šov sam v sleep mode k mam tko naštiman, pridem nazaj, klofnem space, da se zbudi in spet čist zmrzne in sm ga mogu spet na hard ugasnt
no zdj mi je že spet začel zmrzovat med običnim delom... a zdj jst prehitr prtiskam al kaj, men se zdijo windowsi 500x bl stabilni... safari se mi je dons že usu enkrat, pr windowsih saj ne crkne sistem zarad ene aplikacije....
zdj ga mislim v pondelk nest na servis garancije itak ni več, zakaj bi jo podaljšal sj sm dal 1300 Eur pa še apple je, to pa ja dela... ja itak
a kdo vid kje bi bil tuki problem al jst ne znam instalirat Mac OS X al kaj?