Omislil sem si tipkovnico in bi rad zamenjal y in z. Na prejšni tipkovnici ni bilo problema, za to pa ne vem. Ne bi rad kaj zlomil.
Ima kdo izkušnjo? Sem iskal po netu, pa nisem nič našel.
Hvala.

| Apple Slim Keyboard | |||

Omislil sem si tipkovnico in bi rad zamenjal y in z. Na prejšni tipkovnici ni bilo problema, za to pa ne vem. Ne bi rad kaj zlomil.

Ima kdo izkušnjo? Sem iskal po netu, pa nisem nič našel. Hvala.  | 
	|||

Pri tej aluminijasti tipkovnici je nacin enak kot pri macbooku, za katerega pa je na netu kar precej navodil kako zamenjat.

Navodila od Jonasa (video): http://jonas.blog.siol.net/2006/08/15/mac-os-x-slo-tipkovnica-drugic/  | 
	|||

To me je zanimalo. Bom poskusil. 

Hvala.  | 
	|||

Sploh ni problematično gre brez težav (jaz sem si pozneje pomagal z programom Ukelele) in si kreiral Custom SLO tipkovnico kjer sem zamenjal samo y in z - lahko ti tudi pošljem mdf datoteko.

LP  | 
	|||

Sem prestavil brez problema.

Hvala Bane in Tma. @Tma: ni treba pošiljati, to sem imel že urejeno, samo tipke sem moral zamenjati.  | 
	|||

Servisira kdo tak keyboard,ker sem jo polil z pirom pa probal sprat in spihat z kompresorjem na vse načine,ampak 2 tipki še vedno ne delujeta.

Je imel kdo podobne izkušnje in kako jih je odpravil,če jih je sploh..  | 
	|||

ena šansa je serviser, druga pa da tipke probaš vn zrofkat (predvidevam da to negre, tako, da črtaj to) očistit z destilirano vodo in posuši, še ena vrjanta pa je, da uni dve tipki mal nakapaš z destilirano vodo in ju nato osušiš z kompresorjem.

Uglavnem če to narediš, sta dve možnosti: 1. Vse tipke ti začnejo lepo delat (do prihodnjega srečanja s pirom) 2. Ker si skuru tipkovnico do konca, morš jit zdej po novo tipkovnico. še ena varianta pa je da jo neseš k serviserju, sam mam filing da ti bo za popravilo zaračunov več kot pa bi dal za novo tipkovnico.  | 
	|||

Ti mogoče iz prakse govoriš ali je to samo tvoja teza,ki si jo postavil ob branju mojega posta. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |