Jabuk
3GS mi ne prepozna Bluetooth slušalke
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.07.2009 14:54:01
3GS mi ne prepozna Bluetooth slušalke
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem advanced user iPhone-a (od vsega začetka z 2G, potem 3G, sedaj po novem pa 3GS), pa imam kljub temu eno težavo Smile
Skratka, uporabljam Sony Ericsson bluetooth slušalko, ki sem jo imel priključeno tako na iPhone 2G (od prve do zadnje različice software-a), kot tudi na 3G (tudi na software 3.0), sedaj na 3GS z verzijo 3.0 mi pa zadeve noče prepoznat. Slušalka je polna in vklopljena, iPhone bi jo moral zlistati po nekaj sekundah kot vključim Bluetooth na ON... vendar se to ne zgodi... kaže le urco in ne najde ničesar. Telefon sem tudi restartal (večkrat), prav tako tudi slušalko, ampak nič ne pomaga. Slušalka nima posebnega "pairing" mode-a, ampak bi jo moral telefon zaznat takoj ko vključiš Bluetooth (ne povezujem prvič).
Da sem izključil možnost okvare bluetooth modula, sem stestiral Tethering preko bluetooth in iPhone se je z računalnikom povezal iz prve. Sem iskal, če ima kdo podoben problem preko Google-a, pa nič kaj konkretnega našel.

A se je že komu pripetilo kaj takega? Rešitev? Saj vem, full restore, ampak sem si ravno vse lepo nastavil in ne bi rad zdaj spet vse znova, saj vse ostalo dela u nulo Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 08.07.2009 15:11:07
Mislim da mora sedaj vsak dodatek za iPhone imeti ustrezen certifikat od Appla, da deluje z iphonom.... Mislim le...
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 08.07.2009 15:18:22
haroker je napisal/a:
Mislim da mora sedaj vsak dodatek za iPhone imeti ustrezen certifikat od Appla, da deluje z iphonom.... Mislim le...

Za slušalke to ne velja...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 08.07.2009 15:19:14
Hm, no tega ta slušalka definitivno nima, mi je pa zanimivo, da sedaj z 3GS kar naenkrat ne bi več delovala, ker je še s 3G 3.0 brez problema.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana - Golo
Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 09.07.2009 08:24:06
Vse je možno. Najbol kupt od Plantronics-a pa deluje z vsemi telefoni...sploh Apple je prodajal za iPhone tudi slušalko od omenjene firme.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani