Na prenosniku imam film, želim ga zapeči na dvd sam mi to nikakor ne uspe. Probal sem ze vse mozne varjante pa ne gre. Mi lahko kdo razloži potek?
LP!
| pomoč pri peki | |||||
Na prenosniku imam film, želim ga zapeči na dvd sam mi to nikakor ne uspe. Probal sem ze vse mozne varjante pa ne gre. Mi lahko kdo razloži potek?
LP! |
|||||
V Finderju se ti v side docku pojavi slika dvdja pa taka "radioaktivna" ikonca... na tisto klikneš pa bi moglo potem te sam še prašat za naslov in tko pa ene 2x klikneš da pa je stvar narejena.
|
|||||
Nič se ne pokaže!
|
|||||
Desni klik v finderju (kjerkoli v prazen prostor) in izberi "New burn follder". Notri zmečeš, karkoli želiš... tam imaš tudi opcijo burn.
|
|||||
Probi to:
naredi new burn folder na desktopu, daj vanjo film in klikni burn (zgoraj desno). Če ne dela, daj DVD ven in še enkrat not in probaj. To bi moglo delat, ampak če ti ikonce ne kaže, ti pomojem tudi to ne bo, ampak probat ni greh |
|||||
Zaženi Disk Utility in poglej če ti sploh zazna DVD.
Če ne, probaj še s kakšnim drugim DVDjem ali pa tudi CDjem. |
|||||
Dela!
LP! |
|||||
zdravo
jaz imam problem pri pečenju dvd-ja. Problem je sledeč, ko vstavim DVD v MacBooka ta nekaj melje potem pa DVD izpljune probal sem že s tremi različnimi DVD-ji in zmeraj naredi enako |
|||||
jest sm meu isti problem na imacu. vse cdje ki sem jih dal not jih je izplunil ven. potem sem pa upgrejdal na snow leoparda in vse deluje. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |