Še vedno ne dela? Imaš kaj glasbe v iPodu? Če nimaš, naloži nekaj glasbe in poročaj...
| WakeMeUp - bujenje z iPod glasbo | |||||
Še vedno ne dela? Imaš kaj glasbe v iPodu? Če nimaš, naloži nekaj glasbe in poročaj...
|
|||||
Ok, še vse postopke enkrat ponovil, naredil playlisto in zdaj dela.
Verjetno prej ni šlo, k ni bilo narejene playliste, čeprav praviš, da bi mogl radio pognat. No, hvala ... zadovoljen. |
|||||
Po pravici povedano na telefonu nisem sprobaval, kaj se zgodi, če ni playliste. Ampak na simulatorju je vse delalo, tudi če ni bilo playliste. Pa nekako sklepam, da so tudi v review procesu pregledali, kaj se zgodi, če ni playliste. In če bi se njim usul, ne bi prišel na App Store. Lahko pa je res kak bug, ki sem ga spregledal. Bom ob priliki preveril...
|
|||||
hm, a je morda še kera koda frej? zadnji dve sem sprobal pa ne dela.
|
|||||
Ker vem, da marsikdo res nima plačniškega iTunes računa... še 5 kod (kdor prvi pride, prvi melje...):
4W4TFHXWFMHK ERPJXL96HLR3 NA77MTFJEER9 964WPREY6XL6 LY7PFANRMWFR |
|||||
huh, predzadnja je bila moja!
Jernej res HVALA! |
|||||
Prva je moja. Hvala ti za tole. Če bom uporabljal, jo kupim
|
|||||
Hvala! |
|||||
Moj pa 2-ga. Najlepša hvala, bom potestiral, če bom uporabljal tudi jaz kupim!
Lp |
|||||
|
|||||
Imam enak problem, če ni playliste se program sesuje tudi, če glasba je na iphonu. Sem zmetal neki glasbe v tisto on-the-go playlisto na iphonu in sedaj dela normalno. Imam pa iPhone 2G 3.0
|
|||||
Res je, brez muzike v iPodu ne deluje, meče vn....Drugač pa dela BP..Sam v redu bi blo to, da bi delovala v ozadju, kot npr alarm....mogoče v prihodnosti
lp |
|||||
Zanima me koliko več baterije pokuri iPhone, če zvečer nastavim WakeMeUp in pustim, da mi zjutraj cingla?
Ker se mi osebno zdi, da ko štoparca ves čas laufa v ozadju, da s tem prazni baterijo. A se motim? hvala |
|||||
tudi jaz sem naredil hiter test in naletel na problem. Če želim izbrati kaj drugega, kot defaultno izbrani "Radio Veseljak" mi app krešne.
Imam OS3.0 in nekaj naložene muzike. |
|||||
@Basty: Čez noč je priporočljivo imeti telefon na polnilcu. Baterijo kuri zato, ker v primeru, da gre telefon v "sleep mode", se celotno delovanje ustavi (tudi timerji) in alarm ne bi zvonil... zato mora program preprečiti "sleep mode", kar pa seveda kuri baterijo. Trenutno apple še ni ponudil nobene alternative, ki bi omogočila bujenje telefona iz sleep mode-a. Ko bo kaj takega na voljo, bom seveda spremenil.
@benzoo: To je zgleda en bug, ki sem ga spregledal in se zgodi, če nimaš nobene playliste v iPod knjižnici. Ustvari si eno playlisto (npr. On-The-Go) pa bo delovalo. |
|||||
Na kakšen način pa deluje budilka? Ta te vendarle zbudi, tudi če je telefon v sleep mode-u? al se motim? Al je to proces, ki si ga sam aplle zna omogočit? |
|||||
Ja prava budilka ima dostop do API-jev, ki niso javni in jih mi ne smemo uporabljati. Če bo apple te API-je kdaj dal na razpolago vsem, bo mogoče tudi tako budilko narediti. Do takrat se moramo pa s temi "polizdelki" zadovoljiti.
|
|||||
Ok... hvala vsem za opozorila glede BUG-a. Sem izbrisal vse playliste in ga zares našel (telefon se obnaša drugače kot simulator). BUG je že odpravljen in nova verzija bo šla takoj naprej v review, ki pa zna trajati tudi dva tedna (če ne še več).
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |