Hvala vnaprej,
B.
| Bluetooth Apple tipkovnica in Winsi | |||||
Upam, da ne bo preveč off topic če kar tule vprašam: ker mi je originalna krepala, sem na bolhi ugodno kupil nerabljeno Macovo bluetooth tipkovnico in bil po stari navadi prepričan, da bo moj USB dongle, ki ga uporabljam na PC, zanjo dovolj dober. Očitno sem se zmotil
Hvala vnaprej, B. |
|||||
Eden od kompatibilnih je Asus BT21. Ga imam in dela brez problema, sicer nevem kako bo s tipkovnico ampak miško pa telefon mi je našel in povezal.
Popravek: Zgoraj napisano velja za OSX, ker nisem videl da piše za winse. Katero verzijo oken pa imaš? ker mi je ta dongle na xp-jih nekako ni dobro deloval. |
|||||
Meni z Belkin USB BT-jem tipkovnica normalno dela na OSX..
http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=273109 |
|||||
Je možno da po politju pira po tipkovnici za vedno umre določena tipka.V bistvu mi več tipk ni delovalo, zato sem jo popolnoma stuširal in popolnoma posušil.Par tipk sem celo "oživel" - O in . - pa se nekako nočeta predat.Govora je namreč o alu BT tipkovnici,ki ni bogvekaj poceni pa noro semizdi,da po rahlem kiksu hudič noče več delovat.Drugega mi ne preostane,kot da še enkrat temeljito očistim in mokro spiham nakdadno še z kompresorjem.Odpret se namreč ne da, razen če jo razparam na dva dela ,ker je skupaj zalepljena.
Je imel kdo podobne nevšečnosti z politjem in reševanjem nastale situacije |
|||||
Ne govorim o Winsih, govorim o OSX in Macu G-5. PC uporabljam za e-mail in Word...
|
|||||
Kot sem že omenil... Belkin USB BT preverjeno dela na OSX (to je tudi označeno na škatli). Pa tudi tipkovnica deluje BP. |
|||||
Aha. Malo počakam še na kak predlog, jutri grem pa v akcijo.
Mikrohard, icysr, hvala. |
|||||
Kupil sem tole v BigBangu za 13.99 EUR. Dela kot pesem... Tnx še enkrat. B. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |