Jabuk
Prenos datotek iz ipod touch na računalnik
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.06.2009 10:04:24
Prenos datotek iz ipod touch na računalnik
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ojla,

sem iskal po forumu vendar nisem našel odgovora. Ali je mogoče prenašati datoteke iz ipod toucha na računalnik ali je tukaj samo obratna možnost. Predvsem me zanima če je to možno po jailbreak-anju, ker brez jailbraka sem poskusil že vse možnosti vendar neuspešno. Bom pa za vikend nadgradil software in naredil jailbrak.

Hvala za odgovor.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: LJ
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 25.06.2009 10:20:06
Re: Prenos datotek iz ipod touch na računalnik
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
xsenon je napisal/a:
Ojla,

sem iskal po forumu vendar nisem našel odgovora. Ali je mogoče prenašati datoteke iz ipod toucha na računalnik ali je tukaj samo obratna možnost. Predvsem me zanima če je to možno po jailbreak-anju, ker brez jailbraka sem poskusil že vse možnosti vendar neuspešno. Bom pa za vikend nadgradil software in naredil jailbrak.

Hvala za odgovor.

Ja je možno, lahko uporabiš disk aid ali pa kakšno aplikacijo iz cydie ali app stora, ki to omogoča (search: "USB", DISK", COMPUTER"). Lažja je druga varianta. Če se ti da plačevat appe na appstoru ti niti ni treba met JB, drugaše pa si lahko z installusom pomagaš Wink .
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani