iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ
|
Stevie Jabuk
Kraj: Horjul |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 24.06.2009 07:22:37 iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ |
|
Enkrat sem že odprl post na to temo, ampak vseeno - se je že kdo znebil trapastega marker felt fonta in porihtal prikaz naših znakov tako kot je treba?
Lp
s.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 24.06.2009 07:23:20 Re: iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ |
|
cbb je napisal/a: | Enkrat sem že odprl post na to temo, ampak vseeno - se je že kdo znebil trapastega marker felt fonta in porihtal prikaz naših znakov tako kot je treba?
Lp
s. |
sem probu, se ne da
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 24.06.2009 08:40:34 Re: iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ |
|
cbb je napisal/a: | Enkrat sem že odprl post na to temo, ampak vseeno - se je že kdo znebil trapastega marker felt fonta in porihtal prikaz naših znakov tako kot je treba?
Lp
s. |
A še vedno ne dela? Jaz imam popravljen ta font s čćžšđ tako na original iPhone OS 3.0 kot še iz prejšnjih verzij, ko smo morali sami popravljat.
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana) |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 24.06.2009 10:17:27 Re: iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ |
|
MitjaP je napisal/a: | [A še vedno ne dela? Jaz imam popravljen ta font s čćžšđ tako na original iPhone OS 3.0 kot še iz prejšnjih verzij, ko smo morali sami popravljat. |
A bi lohk samo link do popravljenega fonta poslal pls? 
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 24.06.2009 10:21:23 Re: iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ |
|
MitjaP je napisal/a: | cbb je napisal/a: | Enkrat sem že odprl post na to temo, ampak vseeno - se je že kdo znebil trapastega marker felt fonta in porihtal prikaz naših znakov tako kot je treba?
Lp
s. |
A še vedno ne dela? Jaz imam popravljen ta font s čćžšđ tako na original iPhone OS 3.0 kot še iz prejšnjih verzij, ko smo morali sami popravljat. |
Ne govorimo o iPhone... Govorimo o iPhoto na OSX
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 24.06.2009 10:42:34 Re: iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ |
|
cbb je napisal/a: | MitjaP je napisal/a: | cbb je napisal/a: | Enkrat sem že odprl post na to temo, ampak vseeno - se je že kdo znebil trapastega marker felt fonta in porihtal prikaz naših znakov tako kot je treba?
Lp
s. |
A še vedno ne dela? Jaz imam popravljen ta font s čćžšđ tako na original iPhone OS 3.0 kot še iz prejšnjih verzij, ko smo morali sami popravljat. |
Ne govorimo o iPhone... Govorimo o iPhoto na OSX |
Font je isti. Jaz mam popravljenega s ščćžđ
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 24.06.2009 10:42:58 Re: iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ |
|
Blackrider je napisal/a: | MitjaP je napisal/a: | [A še vedno ne dela? Jaz imam popravljen ta font s čćžšđ tako na original iPhone OS 3.0 kot še iz prejšnjih verzij, ko smo morali sami popravljat. |
A bi lohk samo link do popravljenega fonta poslal pls?  |
na mial mi pošlji, pošljem ti pa v roku enega tedna, prej ne bom mogel 
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 24.06.2009 13:41:00 Re: iPhoto faces - čćžšđČĆŽŠĐ |
|
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 01.07.2009 18:53:45 |
|
Če še kdo potrebuje omenjeni font (MarkerFelt) s sičniki in šumniki (čšž), ga lahko prenese tukaj. Če želite, da vam bo delal v iPhoto, namestite te fonte v FontBook, nato pa onemogočite uporabo orig. Marker felt pisave. Med njima boste najlaže ločili po tem, da se bo nov font namestil med pisave User. Pred posegom priporočam izklop vseh programov, ki uporabljajo omenjeno pisavo, just in case. 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 01.07.2009 19:15:57 |
|
Blackrider je napisal/a: | Če še kdo potrebuje omenjeni font (MarkerFelt) s sičniki in šumniki (čšž), ga lahko prenese tukaj. Če želite, da vam bo delal v iPhoto, namestite te fonte v FontBook, nato pa onemogočite uporabo orig. Marker felt pisave. Med njima boste najlaže ločili po tem, da se bo nov font namestil med pisave User. Pred posegom priporočam izklop vseh programov, ki uporabljajo omenjeno pisavo, just in case.  |
Lahko ga pa skopirate tudi kar v mapo /Library/Fonrts
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: radomlje |
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 01.07.2009 21:58:19 |
|
Super, hvala.
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 02.07.2009 16:19:54 |
|
MitjaP je napisal/a: | Blackrider je napisal/a: | Če še kdo potrebuje omenjeni font (MarkerFelt) s sičniki in šumniki (čšž), ga lahko prenese tukaj. Če želite, da vam bo delal v iPhoto, namestite te fonte v FontBook, nato pa onemogočite uporabo orig. Marker felt pisave. Med njima boste najlaže ločili po tem, da se bo nov font namestil med pisave User. Pred posegom priporočam izklop vseh programov, ki uporabljajo omenjeno pisavo, just in case.  |
Lahko ga pa skopirate tudi kar v mapo /Library/Fonrts |
Odlično, to sem rabil.
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 02.07.2009 16:20:55 |
|
MitjaP je napisal/a: | Blackrider je napisal/a: | Če še kdo potrebuje omenjeni font (MarkerFelt) s sičniki in šumniki (čšž), ga lahko prenese tukaj. Če želite, da vam bo delal v iPhoto, namestite te fonte v FontBook, nato pa onemogočite uporabo orig. Marker felt pisave. Med njima boste najlaže ločili po tem, da se bo nov font namestil med pisave User. Pred posegom priporočam izklop vseh programov, ki uporabljajo omenjeno pisavo, just in case.  |
Lahko ga pa skopirate tudi kar v mapo /Library/Fonrts |
Odlično, to sem rabil.
|
 |