Macbook Pro+ Nvidia 8600= tempirana bomba? | |||
Tako že lep čas gledam in izbiram razne možne kombinacije...pri novih Macih me moti displej, na katerem je povrhu še steklo, na prejšnjih generacijah Macbook Pro pa je mat displej, kar mi je bolj všeč, pa še tastatura mi nekako bolj odgovarja. Ko sem tako brskal po raznih forumih, sem ugotovil, da je grafična kartica v prejšnjih generacijah pro mašin prava tempirana bomba, kajti pri večini lastnikov dotičnih računalnikov, je prišlo do izpada, pri nekaterih je bilo treba kar nekajkrat zamenjati platine, ker je čip prispajkan na ploščo. Imam možnost nakupa odlično ohranjenega Mb. Pro, skrbi pa me, da bo tudi meni sčasoma crknil. Kaj svetujete in ali je morda že kateri od vas imel podobno izkušnjo? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ali se morda garancija spet podaljša od dneva popravila? Škoda, ravno ta model mi je veliko bolj pri srcu, kot pa nove in bleščeče zverine... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Tudi za alu bereš marsikaj in (zaenkrat) imam to srečo, da je moj brez kakršnikoli napak... |
|||
![]() |
|||
alu MacPro, mat displej brez stekla, slo. tipkovnica prejšnje generacije osvetljena, podpora sata 3, blu raj, Ati Radeon grafična kartica, najvažnejše pa je, da bi kar v štartu vse delalo vsaj tako dobro, kot so delali Maci prejšnjih generacij, ki so prav zaradi tega postali legenda. Lovorike pa zelo hitro bledijo, saj so uporabniki zadnje čase postali nekakšni testerji beta izdelkov. Me pa res zanima, kako dolgo bo še trajalo, da bodo (bomo) tudi tisti najbol zagreti še prisegali ljubezen do te zeeeelo drage ljubice? ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |