nujno rabim nasvet kako iz velikega pdf dokumenta izlociti nekaj strani, ki jih mislim nato uporabiti.tudi kot pdf.
H V A L A
sveder
ps. pa kr mudi se mi in na netu sem nasu v glavnem aplikacije za PCje ali pa placljive.
pdf in posamicne strani | |||||
nujno rabim nasvet kako iz velikega pdf dokumenta izlociti nekaj strani, ki jih mislim nato uporabiti.tudi kot pdf. H V A L A sveder ps. pa kr mudi se mi in na netu sem nasu v glavnem aplikacije za PCje ali pa placljive. |
|||||
![]() |
|||||
iz PDF datoteke rabiš PDF strani? Enostavno: Adobe Acrobat (sicer so tudi neke alternative). Ampak če resnično rabiš samo nekaj strani, ali pa nekaj strani posamično, bi jaz odprl dokument v Acrobatu in enostavno vrgel ven tiste strani, ki jih ne rabiš, lahko pa seveda kopiraš tisto eno ali več strani v nov, prazen dokument. |
|||||
![]() |
|||||
Če imaš malo strani, greš najprej "natisniti" vsak sklop strani posebej (Print->Save As PDF), ki jih nato s pomočjo Automatorja združiš v nov pdf. To deluje, vendar če je strani ki jih želiš uporabiti precej, zna biti zamudno. Upam da obstaja kaj bolj pametnega. lp |
|||||
![]() |
|||||
rabim acrobata torej ... to ni oni reader, ki pride že zraven? |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
mte in MitjaP imata prav. Preberi še enkrat tisto, kar je mte napisal! ![]() |