Moja domena na mobile me hosting kako? | |||
domena.si CNAME 1 web.me.com me vrže ven pod error. Kaj je potrebno tu vpisat da preusmeri? domena.si NS 1 3600 ns4.us.editdns.net domena.si NS 1 3600 ns5.us.editdns.net domena.si NS 1 3600 ns6.us.editdns.net domena.si NS 1 3600 ns3.eu.editdns.net domena.si NS 1 3600 ns4.eu.editdns.net |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
http://www.editdns.net/, kje pa narediš vnos za CNAME sej v tem je problem.
Sej to sem napravil torej se registriral na |
|||
![]() |
|||
[No Default Record] domena.si does not have a default record. If you plan on running a website on this domain, it's always a good idea to have domena.si and www.domena.si records. [No WWW Record] = domena.si does not have a WWW record. If you plan on running a website on this domain, it's always a good idea to have domena.si and www.domena.si records. Tole mi vrže na strani editdns kako se to odpravi? Jst sem res ena nubčina u 3pm. Tole mi je res teško pokapirat al pa me nekaj tak simpl jaši da še vem ne. |
|||
![]() |
|||
Ostala problema se bosta pa odpravila, ko boš vnesel CNAME vnos. Jaz ti tako preko foruma težko dam navodila, kje in kaj narediti. Pač greš v Control Center, pritisneš na edit gumbek svoje domene in se ti že odpre stran, kjer lahko vnašaš DNS nastavitve. Vpišeš record name "www.domena.si", type izbereš CNAME, host daš web.me.com, ostalo pustiš nespremenjeno in klikneš na Add. Bo pa update dns strežnikov trajal par ur. Pa ne pozabi domene dodati tudi v mobile me nastavitvah. |
|||
![]() |
|||
domena.si NS 1 3600 ns4.us.editdns.net domena.si NS 1 3600 ns5.us.editdns.net domena.si NS 1 3600 ns6.us.editdns.net domena.si NS 1 3600 ns3.eu.editdns.net domena.si NS 1 3600 ns4.eu.editdns.net www.domena.si CNAME 1 3600 web.me.com Je tako prav ali ne na prvem mestu mi je kr samo določilo IP 1.2.3.4 če pa hočem spremeniti v web.me.com pa mi vrže ven da to ni IP naslov? |
|||
![]() |
|||
www.domena.si kazal na tvojo mobile me stran, vse ostalo pa na 1.2.3.4. Če želiš, da bodo tudi ostale poddomene kazale na kako stran, jih usmeri na določen IP. Mobile Me pa tako ali tako podpira samo eno poddomeno.
A vnos more biti nujno IP. To je tisti IP, na katerega bodo kazale vse poddomene, ki niso fixno nastavljene. V tvojem primeru bo |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |