Imam 3G iphone jailbreak-an in SLO prikaz številk. Trenutno sem v Srbiji in mi ne prikazuje imen klicateljev pač pa samo številko? Kako to?
| Prikaz številk | |||||||
Imam 3G iphone jailbreak-an in SLO prikaz številk. Trenutno sem v Srbiji in mi ne prikazuje imen klicateljev pač pa samo številko? Kako to?
|
|||||||
Ker nimaš naloženih popravkov za srbske številke mogoče
|
|||||||
Mogoče
|
|||||||
Jaz sem prikaz številk popravil tako da sem pod prvo tel. številko kontakta napisal format: npr. +38641000000 pod drugo številko pa sem napisal npr. 041000000. In problem je rešen.
LpM |
|||||||
A boš to še na mojih 500 kontaktih naredil? Kam ti prinesem telefon?
|
|||||||
To prepusti racunalniku |
|||||||
Saj, saj, malo sem provociral. Že nekaj časa razmišljam da bi to naredil, potem tudi jailbreak-a ne bi več rabil...
|
|||||||
Dalo bi se AppleScript spisat |
|||||||
Če ne bi bil na Win platformi.
|
|||||||
nared si skripto preko avtomatorja |
|||||||
Jaz jih imam tudi približno toliko in... "jebiga" sem se spravil in naredil. Sedaj pa ni problema, ko nove noter dajem... pač vpišem dvakrat in to je to. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||||
malo offtopic ampak ne tako veliko:
je kdo bil na hrvaskem z programckom za SLO stevilke? se pojavi tudi problem? sicer pa imam vse stevilke ze tako z +386 shranjene tako da predvidevam da bi mi brez programa nagajalo v SLO in ne v tujini? |
|||||||
Popravek za prikaz številk ni vezan na državo, v kateri se nahajaš, temveč na sim kartico, katero uporabljaš. Če imaš slovensko sim kartico, boš klice iz hrvaške vedno dobil z mednarodno predpono (tako kot moraš imeti tudi shranjene v imeniku).... Če boš imel pa lokalno sim kartico, potrebuješ pa še lokalni popravek za prikaz številk. Ampak glede na to, da je iPhone uradno dosegljiv na hrvaškem, tega ne potrebuješ.
|
|||||||
ne skos bo slovenska kartica notri..
torej mora da dela, cool. tnx za odgovor |
|||||||
Imaš interes? |
|||||||
Jaz bi tud mel tako skripto, ampak na žalost sm preveč lesen da bi mi ratal to nardit
|
|||||||
Podpis. |
|||||||
a ni enostavnejš, da si iz Cydie naložiš CallerID Fix Collection?
so podprte (skoraj) vse države sveta. |
|||||||
Če telefon ni jailbreakan, boš težko karkoli iz Cydije naložil.. se ti ne zdi?
|
|||||||
jah ne, ker te skripte o kateri je govora ne rabim za iphone
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |