mail.app in opomniki na emaile | |||||
Sem novopečen mac uporabnik in res vsak dan najdem kakšno malenkost ki me samo še bolj navduši nad mac osx. kot dokaj zahteven uporabnik ms outlooka na windows palatformi sem se tukaj moral odločiti med mail.app in entourage-om iz office paketa. nekako sem izbral mail vendar eno stvar še vedno pogrešam. prej sem namreč v outlooku lahko nastavil opomnik na določeno poštno sporočilo (tam je pač pošta in koledar v okviru istega programa in mi je ta opomnik dodalo na To Do listo), tukaj pa tega nikakor ne najdem. ostane mi samo da posebej kreiram event ali To Do v iCal-u, vendar to nekako ni priročno. obstaja mogoče kakšen plug-in ali kaj podobnega za mail.app, ki bi mi omogočil da recimo v meniju ki ga dobim ob desnem kliku na poštno sporočilo nastavim opomnik za ta mail? |
|||||
![]() |
|||||
http://www.apple.com/macosx/features/mail.html
Piše: "Simply highlight text in an email, then click the To Do button to create a to-do from a message. Include a due date, set an alarm, or assign priorities. Every to-do includes a link to the original email or note, and to-dos automatically appear in iCal, complete with any changes you make." Upam da ti bo to pomagalo. |
|||||
![]() |
|||||
neki je, čeprav ne najbolš ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ja vem, treba nujno nek text označit. Lohk bi blo sam za mail označit. jebesh. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
mene pa zanima a se da nekak na mail aplikaciji nastavit tako kot je pr gmailu da se prikaže cel pogovor... in da mi bo prikazovalo maile od iste osebe skupaj! Hvala! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |