Jabuk
Quickpwn problem
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 12.06.2009 10:59:05
Quickpwn problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
sem bratu nadgradil 2.2.1 frmware na Iphonu 3G pa se zatakne pri jailbreakanju. Ko zaženem Quickpwn mi napiše error The application failed to initialize properly (0xc0000135). Ima kdo kakšno idejo, zakaj mi ne zažene quickpwn-ja, na netu je bila tudi rešitev inštalacije Frameworksa vendar mi tudi to ne dela. Uporabljam pa OS XP sp3. Hvala za pozitiven odgovor.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 12.06.2009 11:00:59
Re: Quickpwn problem
icy je napisal/a:
sem bratu nadgradil 2.2.1 frmware na Iphonu 3G pa se zatakne pri jailbreakanju. Ko zaženem Quickpwn mi napiše error The application failed to initialize properly (0xc0000135). Ima kdo kakšno idejo, zakaj mi ne zažene quickpwn-ja, na netu je bila tudi rešitev inštalacije Frameworksa vendar mi tudi to ne dela. Uporabljam pa OS XP sp3. Hvala za pozitiven odgovor.

Na WIN je najveckrat problem lahko manjkajoci ustrezen Net Framework

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 12.06.2009 11:01:17
Probaj tako:

pojdi na Dodaj/Odstrani programe, poišči .Net Framework najvišjo verzijo in jo izberi, desno imaš gumb Spremeni/Change, sledi vodiču in izberi Repair/Popravi.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 12.06.2009 11:08:06
ali je možno tudi to ker na drugem računalniku ni Itunsov. Quickpwnjat sem hotel na drugem računalniku. Bom probal na primarnem računalniku inštalirat framework in videl če bo delal.

Še nekaj me zanima. Po nadgradnji sem synsal kontakte pa se mi je poleg telefonskih števil preneslo še maile. Rad bi, da bi bile v telefon vnešene samo telefonske številke oziroma kontakti s telefonskimi številkami.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 12.06.2009 11:11:47
icy je napisal/a:
ali je možno tudi to ker na drugem računalniku ni Itunsov. Quickpwnjat sem hotel na drugem računalniku. Bom probal na primarnem računalniku inštalirat framework in videl če bo delal.

Še nekaj me zanima. Po nadgradnji sem synsal kontakte pa se mi je poleg telefonskih števil preneslo še maile. Rad bi, da bi bile v telefon vnešene samo telefonske številke oziroma kontakti s telefonskimi številkami.

Seveda je lahko... ker potem, ce ni itunes-a, potem tudi verjetno ni gonilnikov za iPhone namescenih Smile ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 12.06.2009 11:19:09
[quote="Jest"]
icy je napisal/a:

Seveda je lahko... ker potem, ce ni itunes-a, potem tudi verjetno ni gonilnikov za iPhone namescenih Smile ...[/quote

To bo to, sedaj se je zagnal Quickpwn na računalniku, ki ima Itunse in naknadno inštaliran Frameworkse.

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 12.06.2009 13:10:30
Imam še en problem in sicer mi noče prenesti aplikacije iz Itunsov na telefon. Naredil pa sem pa po tem postopku z mobileistallation.

http://www.iphonedownloadblog.com/2008/08/04/how-to-add-ipa-apps-to-your-iphone/

V glavnem posnel sem si free aplikacijo in mi tudi te noče prenesti/inštalirati na telefon. Morda kakšna rešitev?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 12.06.2009 13:11:28
icy je napisal/a:
Imam še en problem in sicer mi noče prenesti aplikacije iz Itunsov na telefon. Naredil pa sem pa po tem postopku z mobileistallation.

http://www.iphonedownloadblog.com/2008/08/04/how-to-add-ipa-apps-to-your-iphone/

V glavnem posnel sem si free aplikacijo in mi tudi te noče prenesti/inštalirati na telefon. Morda kakšna rešitev?

Imaš ustvarjen account?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 12.06.2009 13:29:24
jan_k je napisal/a:
icy je napisal/a:

Imaš ustvarjen account?

account je ustvarjen, je bil že prej in sem tudi lahko posnel free aplikacijo na Itunse pa tudi preko telefona si lahko posnamem aplikacije. Edino pošiljat ne gre aplikacij iz Itunsov v mobitel. Vse kontakte, telefonske in slike pa se da prenesti na telefon.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani