MobileMe (www.me.com) | |||||||
Me like dis one!!! Locate your iPhone on a map. Now, if you lose your iPhone, MobileMe can help you find it. MobileMe includes a new feature called Find My iPhone. Just enable Find My iPhone in MobileMe settings on your phone.* Then you can log in to me.com from any computer to access Find My iPhone and display your phone’s approximate location on a map. Display a message or play a sound on your lost iPhone. Say you’ve just used the Find My iPhone feature, and it turns out your phone is at the doctor’s office. Not to worry. You can write a message that will be displayed on your iPhone — something like, “Oops! Left my iPhone behind. Blame it on the cold medicine. Be there ASAP to pick it up. Your grateful patient, John Appleseed.” Your message appears on the screen, even if your phone is locked. And if the map shows you that your iPhone is nearby, yet you still can’t find it, you can tell MobileMe to play a sound that overrides the silent setting on your phone. and dis one i most like Protect your privacy with Remote Wipe. Addresses, phone numbers, email, photos. Your iPhone contains important and personal information — information you probably don’t want in the hands of a stranger. So if you lose your iPhone and displaying a message on it hasn’t resulted in its safe return, you can initiate a remote wipe to restore it to the factory settings.* If you eventually find your iPhone, you can restore your email, contacts, and calendars by enabling your MobileMe account on your iPhone. Or connect your iPhone to your computer and use iTunes to restore the data from your most recent iPhone backup. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() In ja definitivno si ta Apple servis zasluži svojo temo ker je močno integriran v Applove produkte (oba iLife in iWork paket) |
|||||||
![]() |
|||||||
ibooku, imacu, macbook airu, ajfonu in na pcjih tako, da nimam želje da bi bil v ajfon sekciji, kaj bi pa rad mel rad bi imel sekcijo na to temo, saj sem mel tudi nekaj preglavic z mobile me, katere sem tudi rešil kasneje ampak zato porabil kar nekaj časa. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Zakaj pa ga uporabljate. Zaradi česa je vreden svojega denarja? Lahko eden napiše prednosti mogoče slabosti... |
|||||||
![]() |
|||||||
Imenik ADHOC sync Mail PUSH CALENDARRR FOTO MOVIE arhiv IDISK HOSTING za PAGE PODPORA ZA APERTURE IPHOTO IMOVIE RDP Slabosti: Imel sem težave z sync cloudom vendar sem jih imel zaradi svoje neumnosti in zato sem porabil kar nekaj časa in pozneje rešil, sej pravim zarad svoje neumnosti. Ja in če vpraša kdo, če se splača za mene osebno se splača saj ne morem več niti funkcionirat brez tega tako da kar koli vzamem v roke je syncano z zadnjimi updati, iz službe mi updajtajo posebej koledar. Tako da več ne zamujam in pozabljam na sestanke. Priceless Za vse ostalo je tu mastecard. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Ne sploh ne to je vprašanje na mestu.... - tretji backup za pomembne dokumente do njih lahko dostopam tudi z iPhone-om - sync maili, koledar, kontakti, to-do - sheranje slik, javna in zasebna galerija - sheranje videa javni in zasebni - osebna stran (kao blog) - zaprti tip speltni strani z video vodiči za stranke - dostop do zunanjega diska na AE preko BackToMy Mac Seveda pa najpomembnejše sinhro med iMac, MB Air in iPhone (mail, kontakti, podatki, koledarji, zaznamki, gesla itd....) Aha pa da ne pozabim sheranje dopisov, zapisnikov itd.... v vpogled oz. pregled (iWork '09 share) ![]() Pa verjetno sem še kaj pozabil.... Dobiš 20GB prostora kar je več kot dovolj za mene.... Pa da ne bom samo hvalil edino kar me moti je to da ima manjšo pomanjkljivost (o tem morda kdaj drugič ![]() lp |
|||||||
![]() |
|||||||
5GB račun za 1 leto je 33$, ugodno. a to preverjeno deluje, al je kje kakšen nateg? |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() verjetno prodajajo enega od štirih dodatnih MobileMe family računov - za 149$ dobiš 1x 20GB in 4x 5GB. danes se prijavim za free trial, da vidim koliko je res uporaben me.com ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Da res je to je ena pomankljivost katere tudi sam ne razumem zakaj so jo izpustili pri web vmesniku. Lahko pa potem na telefonu nastaviš opomnik... še vedno pa je najboljše to delati direktno v iCal-u ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Pa me zanima, kako to potem plačaš? Potrebuješ iTunes račun v ZDA? |
|||||||
![]() |
|||||||
Ne rais iTunes racuna... placas s kreditno kartico... ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
lp p.s.: Možno da ima to še kakšen drug Slo Apple reseller vem pa samo za njih. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
www.me.com in mi pokaže stran, kjer piše:
V safari na iPhonu sem vtipkal You can access this information directly from the applicatios on your iPhone or iPd Touch Torej... ali obstaja kakšna posebna app, ki bi prikazovala vse zadeve, ki jih imam na MobileMe (v app storu ne najdem nič) ali so Mail, Photos, Contacts te aplikacije? Kako dostopam pa do iDiska preko iPhona? Hvala, Matej _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||||
![]() |
|||||||
Fotke imaš preko Photos Kontakte imaš preko Contacts idisk oz. do datotek dostopaš z aplikacijo MobileFiles (app store) lp |
|||||||
![]() |
|||||||
No dostop do filejev mi ni bil povsem jasen... hvala. Ampak jaz v AppStore ne najdem MobileFiles???? _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||||
![]() |
|||||||
http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=294152930&mt=8 Ni pa zastonj .... naj bi tudi tale aplikacija bila za to, pa je free: mAPPn >> http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=292416855&mt=8 |
|||||||
![]() |
|||||||
Ja sem opazil in ti odgovoril že v uni drugi temi. Očitno so developerji umaknil / preimenovali app jaz pa sploh nisem opazil ker mi ta app deluje ok... Če je kakšna možnost ti ga lahko pošljem samo povej kako in kam ![]() |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |