Jabuk
radom apps quit
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: SG-LJ
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.06.2009 14:25:01
radom apps quit
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
imam problem, da se mi na aplikacije same od sebe zapirajo. zgodi se mi na razlicnih aplikacija od Safarija do Net News Wire... Nisem naložil nič takega, kar bi lahko vplivalo oz. sem vse stvari zbrisal (backgrounder, winterboard...)

ali je imel kdo drug podoben problem?

vem da bi se zadeve popravila z ponovnim nalaganjem softwera, sam tega raje ne bi. nimam časa.

lpm
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 09.06.2009 15:01:58
Ponavadi se to dogaja ko zmanjka RAMa. Lahko si naložiš Processes za SBS in ročno ugašaš aplikacije (do konca, ker npr. safari ostane prižgan po pritisku home gumba), da dobiš več rama nazaj.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 09.06.2009 16:31:17
blaster je napisal/a:
Ponavadi se to dogaja ko zmanjka RAMa. Lahko si naložiš Processes za SBS in ročno ugašaš aplikacije (do konca, ker npr. safari ostane prižgan po pritisku home gumba), da dobiš več rama nazaj.
bom poskusu. se mi je zdelo da bi lahko bil ram. vem da ma apple foro ce ga zmanjka da terminira proces.

lpm
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 09.06.2009 16:46:02
Men se ugasajo ce dostopajo do neta, prek Edga, 3G al Wifi. Morm rect da zihr 40% app kr vrze vn. Embarassed Confused
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 09.06.2009 20:53:22
blaster je napisal/a:
sem gledu pa ne najdem tega na cydiji. Je nek process fajl za svs aam se ga ne da instalirat. Mas kaksen poseben repisitori ?
Lpm
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 09.06.2009 20:57:08
Program se je klical Processes, vendar je zadeva od prejsnjega tedna (?) del SB Settings.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 09.06.2009 21:08:36
makonja je napisal/a:
blaster je napisal/a:
sem gledu pa ne najdem tega na cydiji. Je nek process fajl za svs aam se ga ne da instalirat. Mas kaksen poseben repisitori ?
Lpm

Zdi se mi da je blo v Cydii nekaj časa tudi pod imenom "Killprocesses" (ali nekaj v zvezi s "kill"). Zdaj sploh ne najdem več... sem pa našel nek "sbsettingsprocesses" samo je pod "Unknown/Local" repo (???).

Možno da res že kar zraven SBS pride zdej.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 09.06.2009 21:30:48
zato pa so naredili iPhone 3G s Cool
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 10.06.2009 10:45:06
blaster je napisal/a:
makonja je napisal/a:
blaster je napisal/a:
Lpm

Zdi se mi da je blo v Cydii nekaj časa tudi pod imenom "Killprocesses" (ali nekaj v zvezi s "kill"). Zdaj sploh ne najdem več... sem pa našel nek "sbsettingsprocesses" samo je pod "Unknown/Local" repo (???).

Možno da res že kar zraven SBS pride zdej.
sem nasel. je del SBSsettingsa. sam mi ne kaze vseh processov. sam Phone pa Mail recimo. jst sem mislu da bo kazalo vse te ta male processe, kot nekaksen activity monitor. nič ne de si bom s tem probal pomagati. hvala vsem. lpm
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 10.06.2009 10:48:03
ena kitajska aplikacija obstaja na cydii, ki ti kaže še ostale procese in je brezplačna. Pobrskaj malo s keywordom process Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 10.06.2009 11:17:25
So tudi aplikacije ki ti kažejo čisto vse procese in jih lahko tudi quittaš, samo jaz raje ne probavam kaj takega, ubistvu ni varno da kr neke procese zapiraš, potem ti pa OS zmrzne ali pa še kakšne podatke zgubiš.

Ta v SBS je veliko bolj varen, pa tudi ti programi ki jih prikaže ubistvu porabljajo največ rama.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani