| wehi je napisal/a: |
| Kliknes nanjo in jo potegnes dol (izven vrstice -> recimo na namizje) in bi mogla zgint. |
Ne gre..
| mobile.me in osebna domena | |||||
Ne gre.. |
|||||
Klikneš gor... izbereš "Open MobileMe Sync Preferences..." in nato v oknu, ki se ti odpre (čisto spodaj) odkljukaš "Show status in menu bar".
|
|||||
Žal, samo "Show status in menu bar" te možnosti sploh nimam tak da.. hmm..
|
|||||
|
|||||
Samo meni niti do tega ne pride, saj nimam odprtega "računa" na mobileMe..
Meni samo napiše naj vpišem geslo in up. ime, al pa Learn more.. |
|||||
|
|||||
Točno tak..
Imam dve takšni ikoni: 1. TimeMaschine 2. mobile.me Za time maschine mi je ok in me ne moti, medtem ko pa me ta za mobile.me zelo zelo moti, saj mi je čisto neuporabna. Sedaj pa nevem, kako jo naj odstanim. Ko kliknem na njo, mi vrže ven, da naj vpišem not up. ime in geslo ter potem sing in, al pa learn more.. V glavnem nikjer ni tistega za odstranit ikono..hmm.. |
|||||
Najlažje bo takole: se postaviš na ikono pritisneš in držiš gumb (na tipkovnici) CMD :cmd: nato z levim gumbom na miški klikneš in držiš na ikono in jo potegneš ven iz vrstice nato spustiš miško... tako bo izginila
lahko pa tudi tako: greš v --> Applications --> iSync.app potem pa: iSync --> Preferences ![]() |
|||||
Superca..
Hvala ti! Uspelo je |
|||||
Se torej DA ali NE DA uporabiti Mobile me in domeno registrirano v Sloveniji. Lahko kdo odgovori na tole vprašanje?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |