Prispevek: #1 Objavljeno 01.06.2009 15:33:30 Sleep gumb ne dela
Kar naenkrat "sleep" gump ne dela več...sicer je že prej nekaj zajebavalo ampak zaj pa nič ne pali.
Malo sem bral po forumih da bi znala to bit tud softwarska napaka in da je potrebena ponovna namestitev.
ja sej restor bi naredil sam kaj ko se ob tem pojavi fizična težava
vsi vemo da za dfu mode treba držat gump home+sleep. Kar pa jaz v mojem primeru nemorem hlih izvest...razen če s kerim programom vržem v dfu mode samo jaz vseeno raje prisegam na hard reset kot pa z raznoraznimi softwari
Mene pa neki zanima pa bom kr tle vprašal... iphone mi je padel v lijak poln vode.. zdej ga imam 1 dan že v rižu... iphone se včasih kar prižge (pokaže se jabuček ko se prižiga) nato pa vse rata belo in se ugasne... v rižu ga bom pustil še kak dan nato počakal še kakšen dan in ga prižgal... če ne bo vse vredu pa ga dal na servis... zdej me pa zanima če to sploh kje popravljajo v sloveniji?
Mene pa neki zanima pa bom kr tle vprašal... iphone mi je padel v lijak poln vode.. zdej ga imam 1 dan že v rižu... iphone se včasih kar prižge (pokaže se jabuček ko se prižiga) nato pa vse rata belo in se ugasne... v rižu ga bom pustil še kak dan nato počakal še kakšen dan in ga prižgal... če ne bo vse vredu pa ga dal na servis... zdej me pa zanima če to sploh kje popravljajo v sloveniji?
sem imel enak problem.
v rizu ga pusti en teden, potem pa ga prizgi in mu med priziganjem z necim probaj sleep gumb cim bolj vlect ven( ne prevec ulect k ga bos unicu)
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.