Naredil sem točno to kar se ne sme.. Posodobil FW na 2.2.1 s tem posodobil modem na 2.30.00 in bootloader 05.09. Kakšen predlog kaj naj naredim???
Se že ve kdaj bo mogoč odklep?????hvala
| Odklep 3G pomoč | |||||
Naredil sem točno to kar se ne sme.. Posodobil FW na 2.2.1 s tem posodobil modem na 2.30.00 in bootloader 05.09. Kakšen predlog kaj naj naredim???
Se že ve kdaj bo mogoč odklep?????hvala |
|||||
Si prepričan, da imaš Bootlader 5.9?
Od kje ti ta podatek? |
|||||
Šel sem po navodilih: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3977
Vendar mi napiše Bootloader version :05.09- version not supported.. Tudi na TUŠ servisu pravijo da trentno nič ne morejo narediti |
|||||
Ostane ti le Turbi SIM in podobne variante... o software odklepu se še nič ne ve... mogoče ga sploh nikoli ne bo.
|
|||||
Ce jebil kupljen pri Tusu, bi jim ga jaz nesel nazaj, pa naj se oni s tem zafrkavajo... |
|||||
Nisi dobil listka oz navodil da ne smeš nadgrajevati??
|
|||||
Tudi ce je bil listek (kolikor vem, so jih dajali zraven pri prvi generaciji iPhone-ov, vendar se je te kljub temu dalo resit), to ni orpavicilo, da prodajajo polizdelek... iPhone je tako, kot tudi drugi pametni mobilniki, narejen tako, da se ga da nadgraditi... Tudi marsikateri program zahteva za delovanje recimo verzijo FW 2.2.1 ... ki pa je na tak iPhone ne mores namestiti... Eno je, da zavestno kupis tak mobilnik v tujini in ga sam oklenes... drugo pa je, da od operaterja kupis izdelek... V tem drugem primeru se mi od Tusmobila ne zdi posteno, da prodaja na tak nacin odklenjen iPhone, ceprav imajo enako moznost prodajati nezaklenjene npr. iz Italije (take, ki so jih imeli do marca letos)... |
|||||
Jaz se strinjam z Jestom. Če ne bo šlo s pogovorom pri Tušu, nikar ne povzdiguj glasu, ampak jim sestavi dopis skupaj z odvetnikom. Stal te bo največ 50 EUR (pri zelo dragih), pa bo dopis zagotovo zalegel.
|
|||||
Poznam nekoga ki si je naredil isto- zaklenil tuševega na 2.2.1 z 5.9.
Kaj je naredil- šel na tuš in se je "zbunil", so ga naslednji dan klicali da imajo nov iphone pripravljen zanj. Tako da ponekod zgleda učinkuje, sej če malo zatežiš škoditi ne more:) LP uroš! |
|||||
Ti jim kar zatezi predno zacnes zapravljat za nepotrebne dopise itd. Je njihova dolznost, da ti dajo polno funkcionalen telefon.
|
|||||
No, to je res |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |