JAILBREAK 3G - kateri restore? | |||||
Sedaj bi ga ponovmo restoral in JB.....pa me zanima sledece - ker je bil telefon JB , kateri restore moram uporabiti A ali B? A) ZA TISTE KI ŽELIJO ODKLENITI (SAMO NA 2.2 (NE 2.2.1)): - 2.2.0 (3G): iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw B) ZA TISTE KI IMAJO TOVARNIŠKO ODKLENJEN IPHONE: - 2.2.1 (3G): iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw Se spomnim, da prejsnjic ko sem JB, sem moral preko iTunes aktivirati telefon, ker iPhone ni prepoznal SIM kartice. HVALA |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ne vem, lahko da je Apple že kaj spremenil 2.2 firmware in dodal novi modem fireware. Lahko pa poksusisš pod A. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
http://support.apple.com/kb/HT1937
Ce je poreklo tega iPhone 3G res Ceska, potem je tak kot iz Italije (nezaklenjen) >>
in ga lahko normalno nadgradis preko iTunes in potem jailbreakas ... Ce ti sedaj dela brez kaksne dodatne proxy kartice (TurboSIM, X-SIM, Q-SIM, Rebel-SIM...) oz. ce ni odklenjen preko yellowsn0w ... potem je velika verjetnosto, da je nezaklenjen... |
|||||
![]() |
|||||
Pojdi v Settings/General/About in poglej, kaj ti piše pod "Model". Če je eden izmed sledečih (to so češki), lahko mirno nadgradiš: MB489CZ/A MB496CZ/A MB500CZ/A MB490CZ/A MB497CZ/A MB501CZ/A |
|||||
![]() |
|||||
Koliko si pa dal zanj? |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |