Jabuk
Pomoč pri Office Mac - full screen
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.05.2009 20:39:58
Pomoč pri Office Mac - full screen
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zelo me iritira, da se npr. Word odpre tako, da zgoraj in spodaj še zmeraj ostaneta špranji, tako da je treba pritisniti zeleni gumbek (+), da se program raztegne po celi širini ekrana. In to je treba vedno znova početi, saj bo pri naslednjem zagonu spet začetno stanje. Kar me še bolj iritira je, da če hočem imeti FULL SCREEN, ni dovolj, da pritisnem zeleni gumbek, ampak moram z miško prijeti spodnji desni kot Wordovega okna in ga raztegniti po celem ekranu, in to prav tako ostane samo do naslednjega zagona.

Zakaj ne more ostati tako, kot si nastaviš (kot to deluje npr. v Firefoxu, kjer okno lepo zasede ves prazen prostor in tako zapolni vse špranje)???

Poskusil sem s programčkom RightZoom, ki Word sedaj sicer odpre raztegnjenega čez cel ekran, a kaj ko pa je zgoraj in spodaj še zmeraj špranja in moram pritisniti (+), da se zapolni. Jezi me, da bi moral ob vsakem zagonu Worda ponovno pritiskati (+) za razlez okna čez cel ekran, pač, enostavno me moti, če je vmes špranja.

Ali se da kaj narediti okrog tega?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 20.05.2009 20:43:23
Pa še nekaj, ko smo ravno pri Wordu. Preden sem namestil RightZoom, mi je vsakič, ko sem zagnal Word, avtomatično spremenilo na ameriško tipkovnico, sedaj pa mi vedno spremeni na nemško (drugače pa imam med drugim obe obkljukani v input meniju, ker ju včasih potrebujem), WTF?

Včasih se mi zdi, da se tudi kar tako tipkovnica spremeni. Ali se še komu dogaja, da se sama spreminja tipkovnica oz. ob zagonu Worda? Kako to preprečiti?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 21.05.2009 13:45:09
real001 je napisal/a:
Pa še nekaj, ko smo ravno pri Wordu. Preden sem namestil RightZoom, mi je vsakič, ko sem zagnal Word, avtomatično spremenilo na ameriško tipkovnico, sedaj pa mi vedno spremeni na nemško (drugače pa imam med drugim obe obkljukani v input meniju, ker ju včasih potrebujem), WTF?

Včasih se mi zdi, da se tudi kar tako tipkovnica spremeni. Ali se še komu dogaja, da se sama spreminja tipkovnica oz. ob zagonu Worda? Kako to preprečiti?

Tudi meni se to dogaja. Preprosto sem to rešil tako, da sem odkljukal ang tipkovnico v input menu. Dokler M$ tega buga ne popravi, ni druge rešitve.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 21.05.2009 15:31:39
^^ Ja saj, ko pa je angleška tipkovnica ODkljukana, pa mi bo spremenilo na nemško (ki jo imam med drugim tudi obkljukano).. Mad

Kakor je Mac super, so pa prav tako nekatere stvari zares debilno narejene na tem OS X-u.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 21.05.2009 16:48:31
real001 je napisal/a:
^^ Ja saj, ko pa je angleška tipkovnica ODkljukana, pa mi bo spremenilo na nemško (ki jo imam med drugim tudi obkljukano).. Mad

Kakor je Mac super, so pa prav tako nekatere stvari zares debilno narejene na tem OS X-u.

Poslušaj ne pizdi če Mac-a in OSx če pa uporabljaš debilni program od Micro$ofta.

Če si plačal za MS office torej kupil teži Micro$oftovi podpori naj ti povejo rešitev.

Mislim res zaradi enega skropucala kateremu Micro$oft pravi pisarniški paket je pa OS-x slab. Lepo te prosim!

Izbriši ga iz sistema in uporabljaj iWork paket pa bo! In se ne boš več iritiral Razz
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 21.05.2009 17:43:04
imamo je napisal/a:
real001 je napisal/a:

Poslušaj ne pizdi če Mac-a in OSx če pa uporabljaš debilni program od Micro$ofta.

Če si plačal za MS office torej kupil teži Micro$oftovi podpori naj ti povejo rešitev.

Mislim res zaradi enega skropucala kateremu Micro$oft pravi pisarniški paket je pa OS-x slab. Lepo te prosim!

Izbriši ga iz sistema in uporabljaj iWork paket pa bo! In se ne boš več iritiral Razz

No no, s tisto izjavo se nisem nanašal samo na Office, ampak tudi na določene druge hibe, ki jih ima OS X.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 11.06.2009 16:16:40
ker se je tema mac office zaklenila bom kr tuki uprašou... zanima me kateri format filmčka daš lahko v powerpoint, ker meni mp4 noče... pravi this file is not in a recognized movie format!
kateri format lahko dam?
hvala!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 11.06.2009 16:30:44
wmv ziher dela ... Laughing
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: LJ
Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 11.06.2009 16:36:23
imamo je napisal/a:
real001 je napisal/a:

Nekatere tvari so že na macu tko debilno narjene, pri nekaterih je pa zelo slaba združljivost. Tudi v Open pa Neo officu se mi je to dogajalo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 11.06.2009 16:37:07
jakaracman je napisal/a:
wmv ziher dela ... Laughing
zakaj potem meni napiše this file is not in a recognized movie format? pa dam tko da dam insert--> movie potem ga pa izberem in mi napiše Sad
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani