Prikaz slovenske tipkovnice | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Mora biti, ker v nasprotnem primeru je to najbolj neumen bug na macu, kar sem jih kdaj srečal. Ko smo že pri nevšečnostih na macu: ena od njih je tudi v primeru menjanja LOCATION ob kliku na jabolko v levem zgornjem kotu, v primeru da imam odprto ali safari ali mail ali transmision, računalnik zmrzne in se ne odziva. Sem dolgo časa misli, da sem edini, pa me je na to pred 14imi dnevi opomnil tudi kolega z macbook projem. Ampak ziher sem, da se to da popraviti. LP |
|||||
![]() |
|||||
MarcoPolo in ne opazim neodzivnosti ob prizganih aplikacijah.
Meni Location avtomaticno spreminja |
|||||
![]() |
|||||
jaz sem si dodal QWERTZ tipkovnico takoj po nadgraditvi na Leoparda, pa se mi ni še niti enkrat zgodilo da bi mi jo sam zamenjal za sistemsko QWERTY. tako, da verjetno res nekaj nimaš poštimano... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
... tudi jaz ne morem popraviti. Se je kaj spremenilo, je zdaj mogoče? Hvala in LP |
|||||
![]() |
|||||
No....upam, da me ne boste kastrirali. Očitno sem res nesposoben tole naštimat....je pa res da na svojem AIR-u mi je to pred cca pol leta ratalo BP. Torej, da bi tale kompleten Slovenski paket, pa imam kar nekaj težav. Vse zadeve sem snel iz http://www.slovenskipaket.info/ - QWERTZ tipkovnica - slovenski črkovalnik - slovenske tipografije Na zgornji strani lepo piše 3. Na seznamu zastavic poiščite ikono s slovesnkim grbom in napisom Slovensko QWERTZ ter to možnost obkljujakte; vendar te možnosti kljub poprejšnjem restaru sistema še vedno ni na voljo? kaj sem naredil narobe? Za spell tudi lepo piše da greš pod System Preference in spodaj izbereš spelling in nastaviš. Meni javi error: Could not load Spelling preference pane. Naj šeenkrat omenim, da AIR-u sem to pred pol leta uredil BP, zdej mi pa zadeva ne rata, in nevem kje imam problem. Mi lahko kdo pomaga? Hvala za pomoč. p.s.: ves sistem imam na novo naložen in update-an. |
|||||
![]() |
|||||
Po ene treh restartih zadeva zdej kr špila, ker se tiče QWERTZ tipkovnice. Grbek sem dobil in deluje ok. Tudi spelling v System Preferences kar na enkrat deluje. Edino še vedno imam vse krvavo ![]() Še mal probam in javim. |
|||||
![]() |
|||||
Torej le nisem tako butast ![]() Funkcionira vse iz Mitjeve strani http://www.slovenskipaket.info/ Tako da hvala! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
jaz nisem namestil slo pakta pa imam šimnike na tipkovnici. dlje časa drži S, Z ali C in pol se ti odprejo možnosti. probaj pa javi, če gre ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |