iPod Touch 2G in vzdržlivost baterije | |||
Sedaj imam doma slab teden iPoda Touch 2G 8GB in sem zelo zelo razočaran nad vzdržlivostjo baterije, sem jo polnil nekje 5 ciklusov od 100-0% in mi še vedno pri ne neki konkretni uporabi baterija zdrži komaj en dan v primerjavi z iPonom je res katastrofa. Zanima me kake so vaše izkušnje s tem? Pa še nekaj tem drugje po spletu: [url] http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=567213[/url] |
|||
![]() |
|||
Samo poslusanje glasbe pa je zdrzal okoli 20h. |
|||
![]() |
|||
Sem pa po drugih forumih bral, da se full pritožujejo saj bi naj bila 2G veliko slabša kaj se vzdržlivosti baterije tiče napram 1G. |
|||
![]() |
|||
Klicala sem že v Big bang, kjer sem ga kupila in vprašala o tem, pa so mi rekli naj ga prinesm in ga bojo oni poslali na servis. Mam kupleno 3-letno dodatno zaščito (Se zgodi), ki je še slabi 2 leti veljavna in me zanima, če bi mogla vseno plačat baterijo,v primeru da jo zamenjajo in koliko to stane? Mal sm se razpisala in miljon vprašanj, postavla, ampak res rabim pomoč ![]() Hvalaaaa |
|||
![]() |
|||
Glede na to da imas poleg enoletne applove garancije tudi 3 letno se zgodi, je mozno da ti bodo baterijo brezplacno zamenjali tudi ko bo minilo dve leti od nakupa. Lahko vprasas v big bangu pa ti bodo oni povedali. Drugace pa bom vesel ce bos rezultat sporocila tukaj na forumu, ker me zanima kako je z garancijo baterije. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |