Zdravo! Iščem aplikacijo za iPod Touch, kamor bi si lahko nastavil urnik, datume ocenjevanj ipd... Trenutno imam urnik v Calendarju, vendar mi ni pretirano pregledno...
| Aplikacija za šolarje | |||||
Zdravo! Iščem aplikacijo za iPod Touch, kamor bi si lahko nastavil urnik, datume ocenjevanj ipd... Trenutno imam urnik v Calendarju, vendar mi ni pretirano pregledno...
|
|||||
Veš kako mam jst narjen.urnik kot sliko pol sm pa dl to za ozadje oz. k pržgeš ipoda/iphona se mi urnik prkaže tm kjer je slika.Upam da razumš če pa ne ti bom pa drgač pokazu.
|
|||||
ja razumem, ampak bi meu raj use na enem mestu
|
|||||
ena aplikacija smart time obstaja sam mi ni preveč všeč, je pa še neki iHomework pa ne dela prou je pa taka drgač supr |
|||||
Jst mam kr u koledarju vse zadeve not, urnik sm pa mel kot sliko na telefonu shranjeno, samo ga trenutno nimam gor.
|
|||||
(Zgleda se ne da urejat sporočil tko da... edit:)
Imam vse zadeve lepo u koledarju, naložen pa imam tudi IntelliScreen tko, da mi lepo na lock screenu (takoj k prižgem telefon) kaže vse vpise za en tedn v naprej, kar se mi zdi še najbolj uporabno. Drugače se mi pa zdi tudi koledar nasplošno dost pregleden, če gledaš kot list ali pa za mesec (odvisno kaj je bolj primerno za informacijo, ki jo iščeš). |
|||||
|
|||||
še link do zadeve v iTunes...
|
|||||
Jaz sem si kar v excelu naredil urnik in slikal zadevo - v png dal (480x320), potem pa inštaliral AmIRich aplikacijo, SSHjal in pri tej zamenjal tisto začetno sliko s to od urnika. In moram rečt da prav lepo pride.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |