Tako sem naredil in dela super! Hvala za pomoč!

| Jailbreak iphone 3G 2.2.1 (5H11) | |||||

Tako sem naredil in dela super! Hvala za pomoč! 

| 
	|||||

Danes sem naredil že znani postopek jailbreak-a na 3G 2.2.1 (5H11) in sicer kolegu. Po končanem postopku se je  na iPhone pokazala osnovna slika z vsemi ikonami vendar brez operaterja. 

Pri sebi in še pri kolegici sem opravil isti postopek in v obeh primerih uspešno. Pocvedati jmoram, da so vsi trije telefoni enaki (iz istega gnezda) le, da se mi pri zadnjem pojavi ta napaka. Poizkusil sem že izklop in ponoven vklop telefona kot tudi sem ponovil postopek preko Pnwng-ja. Prosim za nasvet. Hvala in lp Remy  | 
	|||||

probaj izklop vklop air mode al airline mode.

lp,m  | 
	|||||

tudi to sem že preizkusil, lp remy  | 
	|||||

Gre za nezaklenjene iPhone 3G iz Italije? Si po nadgradnji na 2.2.1 pustil iPhone prikljucen, da se preko iTunes aktivira, preden si zacel postopek jailbreaka?  | 
	|||||

Jest,

hvala za odgovor. Sem malo prej rešil tudi to. Izvedel sem postopek še enkrat in sicer na drugem računalniku, kjer pa sem res videl, da mi na prvem računalniku ni izvedel jailbreak-a do konca v smislu kot si to že ti povedal - prej se ni aktiviral preko itunes. Na drugem računalniku pa je šel postopek tako kot mora - vključno z aktivacijo. Lp Robert  | 
	|||||

Jst bom kr tle vprašal  

Mam iphone 3G iz Italije in mam verzijo 2.2 Zdej bi pa rad updejtal na 2.2.1. in me zanima kako nej to nardim, plus s kjrim programom pol jailbrejkam? LP tenx  | 
	|||||

Ej čisto vsak teden se postavlja vedno eno in isto vprašanje. Preberi malo forum "iPhone navodila", kjer najdeš čisto vse, kar rabiš. 

| 
	|||||

Kolega bo kupil iPhone v Ameriki in ga zanima, če se zadeva da odkleniti, ker ne ve, katera verzija je na njem... 

| 
	|||||

Ne. Prosim poišči podrobnejši odgovor na forumu - tam se že nahaja.  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |