Jabuk
Netgear router se ne zbudi iz spanja
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenija
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.05.2009 21:10:43
Netgear router se ne zbudi iz spanja
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo.

Imam en zanimiv problem, in sicer doma imam routerja NETGEAR Rangemax NEXT WNR854T, ki se ko gre v sleep noče zbuditi. Ne zbudi ga niti prenosnik imam Acer-ja niti iPhone 3G.
Vbistvu WI-FI deluje, ker se lahko v router povežem, a interneta noče aktivirati, tista lučka sveti oranžno, medtem ko wireless lučka, ki je modra začne utripati, internetna povezava pa se noče vzpostaviti. Če ga hočem usposobiti moram v routerju zagnati čarovnika in klikniti "apply", router se resetira, ko pa se ponovno zažene, pa povezava normalno deluje, dokler računalnika ne vgasnem. Vendar to se ne zgodi vedno, včasih se router zbudi in deluje normalno.
Pred tem sem imel linksysa, ki je delal enako, a ker sem mislil, da je kriv router, sem ga po mesecu dni zamenjal za teka, sedaj pa se na njem nalaga prah očitno za brez veze.
Upam, da mi je uspelo opisati mojo težavo, odgovora na to nisem našel nikjer.
Lp Sašo
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 09.05.2009 22:20:05
A nujno rabiš sleep funkcijo ali jo lahko izklopiš? MIslim, saj vem da je fajn prišparat kaj na elektriki in CO2 izpustih, samo vseeno...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenija
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 09.05.2009 22:30:45
Ne saj nočem, da hodi v sleep. Ko izklopim računalnik še nekaj časa sveti zelena, nato se preklopi na oranžno in je konec. Prišparamo pa kje drugje, tukaj res ne vidim potrebe. Smile
Kje bi se to naj izklopilo, predvidevam da softwersko?
Lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani