Imam problem, ko priklučim ipod toucha na računalnik, mi uro spremeni. Čeprav imam uro pravilno na računalniku mi vsakič v ipod touchu za 1 uro premakne naprej. V itunsih imam tudi pravo uro. Ve kdo rešitev?
| Ipod touch in ura | |||||
Imam problem, ko priklučim ipod toucha na računalnik, mi uro spremeni. Čeprav imam uro pravilno na računalniku mi vsakič v ipod touchu za 1 uro premakne naprej. V itunsih imam tudi pravo uro. Ve kdo rešitev?
|
|||||
Logično, iPoda ne priklapljaj na računalnik
|
|||||
Poglej časovne pasove na obeh napravah.
|
|||||
Na obeh enak pas. Nastavim v ipodu na isto uro priklopim na računalnik in takoj spremeni na 1 uro več. |
|||||
Lahko, da imaš pravilni časovni pas... na PC-ju (predvidevam) pa imaš obkljukano poletni/zimski čas ... probi tukaj spremeniti in boš videl kaj bo ...
|
|||||
Ja nisem imel tega obkljukanga. Sem pa ga obkljukal in zdaj je ura prava. Hvala |
|||||
mene pa zanima kaj je pri ipod touch 16GB zraven kot neko belo stojalo pa ipod ne stoji gor.
Če kdo ve za kaj je to naj prosim odgovori. |
|||||
tole se meni tudi ne sanja za kaj je. Sem pri obeh iPodih dosedaj to dobil, pa si nimam kaj počet s tem. Ve kdo za kaj je namenjeno?
|
|||||
To je nastavek za univerzalni dock...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |