Jabuk
težava-zunanji disk
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 30.04.2009 08:38:44
težava-zunanji disk
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
iz maca sem po nerodnosti potegnil usb zunanjega diska wd,seveda brez da bi najprej uporabil "eject disk".Ko sem zunanji disk ponovno priklopil mi pot get info kaže zasedenost diska 230 gb,nekaj gb pa še prosto,tako kot je dejansko disk poln.problem je ker map pa ni nikjer???poskušal sem z disk utility-recover disk pa ne gre.poskušal sem maca ugasnit pa zagnat...pa spet isto...disk prikaže,tudi zasedenost,map pa nikjer...Kako naj ta disk ponovno usposobim da bodo mape spet vidne???
Hvala!!!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Lendava
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 30.04.2009 08:45:57
Imaš možnost ta disk preizkusiti pod Bootcamp, ali pa pod kakšno kombinacijo tipa VMWare Fusion/Paralells/VirtualBox + Windows?

Morda na kakšnem drugem (PC) računalniku?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: LJ
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 30.04.2009 08:46:01
Re: težava-zunanji disk
ivkocija je napisal/a:
iz maca sem po nerodnosti potegnil usb zunanjega diska wd,seveda brez da bi najprej uporabil "eject disk".Ko sem zunanji disk ponovno priklopil mi pot get info kaže zasedenost diska 230 gb,nekaj gb pa še prosto,tako kot je dejansko disk poln.problem je ker map pa ni nikjer???poskušal sem z disk utility-recover disk pa ne gre.poskušal sem maca ugasnit pa zagnat...pa spet isto...disk prikaže,tudi zasedenost,map pa nikjer...Kako naj ta disk ponovno usposobim da bodo mape spet vidne???
Hvala!!!

Poglej v koš.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 30.04.2009 09:08:01
men je isto nardil. odprl sem parallelese in tam je bil disk viden. v win sem ga lepo normalno odstranil, ga ponovno vključil in deloval je tudi na macu. S temi odstranjevanji mac/win so včasih problemi, predvsem v win diska večkrat kar noče odstranit ker kao neki bere z njega.... oh ah.....
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 30.04.2009 09:26:40
ko sem ga priklopil na pc,mi pa diska sploh ne prepozna????
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani