ena dobra stvar je, da delajo do 19h in v soboto do 13h

| Apple Stecuna | |||||
| 
 ena dobra stvar je, da delajo do 19h in v soboto do 13h | |||||
|  | |||||
| 
 heh to sem zasledil slučajno     http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?Cat=&Board=racunalo&Number=2765997 | |||||
|  | |||||
| 

Zelo fino. Zgelda mi je tisti dan nekdo sledil. :shock: | |||||
|  | |||||
| 
 No čeprav je bla štecunca zdej odprta že kar nekaj dni, bodo sedaj imeli tudi uradno otvoritev, ki bo 21. novembra 2006 ob 17 uri.
 Ob tej priložnosti bo tudi prvih 100 kupcev iPod Nano 2GB Silver dobilo popust v velikosti 10.000 SIT. Knof | |||||
|  | |||||
| 
 skoda da samo na 2GB, da ni tudi na kakega 8gigaša   | |||||
|  | |||||
| 
                                                          | |||||
|  | |||||
| 
 bo treba it enkrat pogledat, da vidimo, kaj nudijo =)
 mogoce bodo zamenjali mojega MBP core duo za MBP core 2 duo =) pa se kak 1GB rama dodali. To so itak samo sanje. Me pa vseeno zanimajo kake cene imajo. In ce rabijo koga, da jim internetno stran polepša =) Lep pozdrav, Rok | |||||
|  | |||||
| 

Da bi zamenjal za Core 2 Duo, se moraš pa res previdno odločiti, ker ima baje Core 2 Duo, svoje nove muhe. Včeraj sem malo prebiral Disscussions na Apple Support. Tudi sam sem razmišljal, ampak dvomom, da se splača  | |||||
|  | |||||
| 
 lepo lepo, epl je spet zaspal ... nekaj znanih obrazov z NTF in svetovne medijske scene (gdič Paris na 14 sliki od zgoraj navzdol    ) | |||||
|  | |||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 | 
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |