OMFG.
-J
| Novi 24" iMac 2,66 ... | |||||||||
OMFG.
-J |
|||||||||
http://users.volja.net/st0rml0rd/IMG_0441.JPG LP -J |
|||||||||
Ta power kabel sem hotel ja. Hvala še enkrat. |
|||||||||
helo!
Nekaj me zanima. Se odlocam za nakup imaca in me res zanima, ali da ali ne, ker sem bral da bi naj imel monitor neke probleme (da bi se naj sajaste stvari delale in da se se vedno vidijo v ozadju crke in ikone-kot da bi jih nekdo noter vzgal) in seveda sem se zato pac malo vstraso in ne vem, ali a naj kupim ali ne... ne bi glih rad, da bi mi crkno v roku enega leta, ker meni, ne glede na to kak je, tolko denarja spet ni malo in sem upal, da bi ga imel kaka 4 leta... |
|||||||||
Tale "noter vžgal" se vidi predvsem pri zgornjem Apple Menu baru (ki je dejansko v ospredju, torej viden). Ampak to se dogaja pri vseh ekranih, ne samo pri iMacovih.
Zato pa je dobro, da se včasih vklopi ohranjevalnik zaslona, ali pa, da ekran zaspi. |
|||||||||
Danes pa sem tudi jaz dočakal in prispel je moj mac 24! Vse kar lahko rečem po dobrih 2 urah uporabe je, hvala za nasvete, ker mac je res prava meka!
|
|||||||||
H ehe, same here!
|
|||||||||
Jeronimo, daj povej mi nekaj. Kaj ti si dobil zraven v paketu iwork?
|
|||||||||
Kako so pa kaj temperature?
Jaz uporabljam smcfancontrol, ko igram igre. Kaj pa kvaliteta zaslona? Je enakomerno razsvetljen? |
|||||||||
Meni se zdi zaslon superca. Cakaj bol nov sem, kje pogledam temperaturo
? |
|||||||||
Se mi zdi, da je samo iLife zraven. iWork moraš dokupit.
|
|||||||||
Najboljše je, če naložip iStat menus. Super program.
Se točno ne spomnim glede iWorka, si ga pa lahko preneseš z Appleove strani. 30 dni trial. |
|||||||||
evo mam istats, kje pa mi zdaj pokaže temperaturo? tu jaz najdem samo nastavitve in nikjer kaj da bi zmeril....
|
|||||||||
Si naložil widget ali menu? Sicer pa moraš v nastavitvah obkljukat, da ti pokaže temperaturo.
|
|||||||||
smo menu.. tisto moram se posebaj downloadat?
|
|||||||||
Aha ze mam. Katere temp. vas posebaj zanimajo?
|
|||||||||
System preferences - Other - iStat menus, potem pa nastavljaš za CPU, memory itd.
|
|||||||||
ja saj sem nastavil.... Katere temperature te zanimajo?
|
|||||||||
CPU, GPU, PSU.
|
|||||||||
Čestitke St0rMl0rD in lukadremelj, končno mašinca
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |