pozdravljeni,
zanima me ali mi lahko kdo pomaga kako se upravlja z winterboardom.
rad bi si naredil da bi mi kazalo kapaciteto baterije v %.
hvala in lp
| winterboard | |||||
pozdravljeni,
zanima me ali mi lahko kdo pomaga kako se upravlja z winterboardom. rad bi si naredil da bi mi kazalo kapaciteto baterije v %. hvala in lp |
|||||
To lahko naštimaš s Supreme Preferences (dobiš v Cydii), mislim pa da lahko tudi kar s SBSettings (tudi Cydia).
S tem da Supreme Prefse omogočiš s pomočjo winterboarda, medtem ko si za SBS poglej "more info" kako se uporablja. Mislim pa da se direktno omogočit % baterijo preko winterboarda ne da... |
|||||
Ravnokar sem naredil temo ki ti bo na lock screenu pokazala % baterije. Poglej v diskusijo: katere teme uporabljate?.
|
|||||
Đastin, to bo Numeric Battery v Cydii.
LP |
|||||
Imam 2 vprašanji:
-Ali dela telefon počasneje če imaš gor winterboard -Koliko spomina zasede winterboard in pri čem upočasnuje telefon, če ga lp |
|||||
Jaz ne opazim, da bi počasneje delal. |
|||||
Dela počasneje. Vsaka dodatna aplikacija, ki deluje v ozadju, upočasni delovanje iPhona, sploh winterboard (odvisno koliko imaš tega vključenega).
|
|||||
imam iphone 3G 3.1.2 in imam JB.
naložil sem winterboard in ko si tam izberem temo in pritisnem home button se nalaga vendar pa ko konča se ne zgodi NIČ!..ose je po starem please help! |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |