Jabuk
Težave tipkovnica + trackpad (ne dela)
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.04.2009 19:09:05
Težave tipkovnica + trackpad (ne dela)
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zadnje čase se mi dosti dogaja, da imam MBP v torbi v standby, ko se zbudi, tipkovnica in miška ne delata. In če ni blizu zunanje, ostane le še tahud reset.
Sem malo iskal, in tudi našel rešitev (jo pa tule objavljam, če bo imel še kdo te probleme - glej sliko)

Zdaj moram pa (in to me bolj matra) stvar spravit na servis ... Bodo spet debate, ker rabim popravilo takoj, ne da jim tam puščam računalnik. Čeprav, roko na srce, so mi še vsakič na koncu tako porihtali ...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 24.04.2009 15:11:39
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Evo, MBS s servisa (EPL).
Manj kot 24 ur (z naročanjem in dobavo dela vred), 280€. Zamenjali so kompleten zgornji del s trackpadom vred (Top Case), crknil je zgleda krmilnik oz. tisto čipovje, ki je gor na sliki ... Pa še fino so mi ga očistili (tudi ohišje od szunaj).

Sicer pa: po novem menda ni več možna varianta da pogledajo, naročijo del, ti pa odneseš računalnik in ga spet prineseš. Po novem sistemu ga moraš pustit tam, je pa res, da so spremenili sistem dobave, tako da stvari, ki jih naročijo do enih pridejo naslednji dan dopoldan ... Jaz sem ga pustil ob dveh, pa naslednji dan pred 12 dobil SMS, da je popravljeno. In ceno popravila so vedeli vnaprej.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani