Pozna kdo aplikacijo, ki je zastonj in naredi kot da je ekran počen oziroma ko se dotakneš da tam kao poči.
Lp.

| App za počen/uničen ekran | |||||

Pozna kdo aplikacijo, ki je zastonj in naredi kot da je ekran počen oziroma ko se dotakneš da tam kao poči.

Lp.  | 
	|||||

Dve aplikaciji zmoreta to. Prva je Cracked Screen, druga pa Crackulous. Obe se dobita se na Cydii.

LP  | 
	|||||

men crackulous ne dela. ko ga prizgem me vrze vn z aplikacije  | 
	|||||

Če te vrže ven iz aplikacije je najbrž krivo premalo spomina (low memory). Respringaj (rebootaj)  telefon, da dobiš nekaj spomina, in poskusi znova odpreti aplikacijo. Sicer pa bolj priporočam, da si inštaliraš Cracked Screen.

Poleg rednega respringanja telefona ti priproočam tudi aplikacijo Free Memory. Odpreš, pritisneš na gumbek in si pridobiš do 30 MB spomina. V tej kombinaciji (respring+Free Memory) ne bi smelo več ven metat. LP  | 
	|||||

Če grem pod cydia in potem na search vpišem noter mi ne najde nič. Help  

| 
	|||||

Aplikacija broaken v cydiji in aplikacija broaken v app storu. 

| 
	|||||

Mat13, moram te popraviti. Imenuje se iBroke.

LP  | 
	|||||

Najprej potrebuješ tapravi source dodat.  | 
	|||||

Sicko22, če na Cydii pod Search tega ne najdeš, potem si moraš dodati še več sourcov. Pojdi v Cydia-->Manage-->Sources, pritisni desno zgoraj Edit, potem pa levo zgoraj Add. URL naslove sourcov pa dobiš na tem forumu: Iskanje  

| 
	|||||

Aha okey. Hvala. Počasi že dojemam kako ta sistem deluje  

| 
	|||||

sem dodal kar nekaj sourceov ampak tega appsa mi še vedno ne najde. Crackulous pa ni ta pravi. 

| 
	|||||

Za iBroken in Cracked SCreen rabiš dodat source BigBoss&Planet-iPhones, ki gre takole:

http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/  | 
	|||||

Ko hočem dodati bigbossa mi napiše 

Did not find repository in potem spodaj text. The indicated repositry could not be found. This could be becouse you are trying to add a legacy installer repository ...... Kakšne ideje?  | 
	|||||

Točno!  | 
	|||||

Ni nam lahko ja. Btw poskuso sem tudi bigbossa dodat prek IPja pa mi tudi ne dela in mi napiše isto. Ne vem kaj bi bilo, google pa tudi ne ve. Help needed. 

| 
	|||||

iBroke je cydi-ji...dodaj si http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=8433 preberi tole in naredi ponavodilih...ko končaš refresh in poišči iBroke...je notr 100 lp  | 
	|||||

Super ze dela, tenx. A obstaja kaj takega za installer da mu doda

source  | 
	|||||

btw Crackulous je aplikacija za crackanje aplikacij z AppStore-a. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |