Jabuk
Nadgradila iPhone 3G Magyar na 2.2.1. Kako sedaj odkleniti?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 11.04.2009 04:56:46
Nadgradila iPhone 3G Magyar na 2.2.1. Kako sedaj odkleniti?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
živjo

moje ime je natalija, kupila sem iphone 3g 16gb na madžarskem. (ker tu živim sedaj), ker sem ga kupila v budimpešti-itak nihče ni znal nobenega jezika:) , sem se nekak zmenila, kupila sem unlock telefon. nihče mi pa ni rekel da ne smem naložiti novo verzijo 221 , imela sem pa verzijo 2.2

ker sem telefon čisto zablokirala, sem ga sedaj jailbrekala. sploh ne morem verjet da sem lahko to naredila, ker sem veliko poskušavala pa ničSmile nisem tehnični tip človeka, sem bolj za kaj drugega...

PROSILA BI VAS- KAJ LAHKO NAREDIM V TEM PRIMERU? rekli so da se da kupit rebel kartica, in vsak pove svoje. JAZ POJMA NIMAM O NIČEMER , IN BI RADA ČIMPREJ TO REŠILA

LEPO BI VAS PROSILA DA MI POMAGATE REŠITI TO TEŽAVO, DALA SEM VELIK KEŠA, ZDJ PA SM ŠLA K RAKOM ŽVIŽGAT..

JE MOŽNO KAJ DOL POTEGNIT...

HVALA ZA ODGOVORE

TISTI , KI MI BO RESNIČNO POMAGAL, MU BOM POSLALA SVOJ DVD FILMA:)

prosim da mi natančno napišete kaj moram storiti, pa v slovenščini, ker če ne bom spet vse zamuštrala:)

najlepša hvala

kiss
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 11.04.2009 05:54:33
Re: Nadgradila iPhone 3G Magyar na 2.2.1. Kako sedaj odkleni
Kar si napisala, je kar sitna situacija.

Potrebuješ TurboSim kartico in malo več spretnosti, da ga odkleneš oz. usposobiš za uporabo. Jailbreak, se mi zdi, da se da narediti (če sem pravilno na tekočem).

Potebno ti je kupiti:
http://www.bolha.com/oglas382838291/turbo-sim-kartica-za-odklep-iphone-3g-2-2-1-modem-02-30-03

ali

http://www.bolha.com/oglas382780651/ostala-oprema-iphone-3g-original-rebel-unlock-turbo-sim-v-2-2-1-odklep

Najbolj gotovo bi deloval TurboSIM na tejle strani:
http://www.bladox.cz/shop.php?lang=en

Potem, ko bi to imela, bi bili mogoči nadaljnji koraki, vključno z delnim rezanjem tvoje sim kartice.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 11.04.2009 05:57:17
hvala za odgovor. sem full vesela

potem rebel sim ni prava? more bit prav turbo

jail brekala sem že...

torej brez tele sim ne gre? ne morem si kar downloadat al pa kaj. bo delovalo isto če uporabim tole kartico?

se opravičujem ker sem tovk tečna, Smile

hvala za odg

lep sončn dan
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 11.04.2009 06:09:02
Rebelsim bi verjetno deloval. Naj ti tisti, ki na bolhi prodaja, uredi, da bo delalo. Tako sama ne boš imela s tem sitnosti.

S progrmasko opremo ga zaenkrat ni mogoče odklenit. Lahko pa malo potrpiš, pa bo mogoče na voljo v doglednem času na tejle strani: http://blog.iphone-dev.org/
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 11.04.2009 08:45:43
zivim na madzarskem in ne grem v slovenijo, rada bi imela cimprej

ne morejo mi poslati po posti ker v tujino ne gre da bi placala po posti.

znorela bom

rada bi ga ze mela

mmm,, hot , ker sem full horni Cool Cool Cool Cool

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 11.04.2009 09:50:23
sigurno se da dobit tudi na Madžarskem kaj. Ali pa na ebay.at ebay.de ebay.co.uk?

Problem pri tvojem je, da mora ustrezat madžarskemu mobi-ponudniku. Torej bi bil bošljši TurboSIM. Jaz sem žal mojega že nekaj časa nazaj posredoval prek bolhe, naj se pa javi kak uporabnik, ki ga je pripravljen prodati.

Ali pa prodaj tvojega madžarskega, pa si s pomočjo koga dobi tistega iz Italije.

Če živiš na madžarskem, potem lahko problem rešiš tudi tako, da ga uporabljaš s SIMom mobi-ponudnika, ki hkrati prodaja iPhone na Madžarskem. S Slovenskim ne deluje, z madžarskim pa bo, ampak mora biti tisti mobilni operater, ki prodaja iPhone.

Če ne bo delovalo, mora pomagati, če boš telefon v iTunes Restorala na zadnjo verzijo programske opreme in ga s pomočjo QuickPwn samo jailbreakala (ne pa tudi aktivirala), potem ga s priključitvijo na iTunes še aktiviraš.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 11.04.2009 10:13:48
MitjaP je napisal/a:

Če ne bo delovalo, mora pomagati, če boš telefon v iTunes Restorala na zadnjo verzijo programske opreme in ga s pomočjo QuickPwn samo jailbreakala (ne pa tudi aktivirala), potem ga s priključitvijo na iTunes še aktiviraš.

V tem primeru ga je potrebno prej aktivirati, saj ga QuickPWN avtomatično aktivira, če še ni...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Velika Nedelja
Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 11.04.2009 18:57:50
Po besedah, da se ti mdi je optimalna oziroma začasna rešitev nameščanje prejšnje različice firmwara, ki ga še lahko odkleneš.
Sledi navodilom in zaenkrat še ne nadgrajuj na 2.2.1, o počakaj na uradno objavo tukaj.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 11.04.2009 19:14:06
Downgrade na starejšo verzijo firmware-a ne spremeni verzije basebanda, ki pa je ključen pri odklepu. Tako da downgrade ne bo čisto nič pomagal. Opcije ima natanko 3:
1.) Kupi neko Turbo/Rebel/XYZ-SIM kartico, ki deluje z 2.2.1 basebandom.
2.) Uporablja sim kartico uradnega operaterja.
3.) Čaka (lahko tudi v nedogled) na novo verzijo yellowsn0w-a ali kakšno alternativo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani