Jabuk
Entourage -problem z nastavitvami za mail
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.04.2009 11:15:47
Entourage -problem z nastavitvami za mail
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Za mail uporabljam Entourage. Vanj so mi najprej prihajali maili z dveh racunov, gmaila in sluzbenega. Takrat je bilo vse ok. Zgoraj (on my computer) se je prikazoval sluzbeni z outboxom, deleted items, sent itd... pod tem pa v enaki obliki gmail.Ker uporabljam tudi bberry mi je posta z obeh accountov normalno prihajala tudi tja.

Problem je nastal, ko sem zelela dodati se en sluzbeni racun (vse nastavitve enake kot prvi). Se pravi dva sluzbena racuna in gmail.

Ni mi ustvarilo novega "predalcka" v entourageu, ampak mi maile mece kar v tisti sluzbeni predal, ki sem ga imela prvega odprtega. Vsa pravila so se zmedla, skratka kompetna katastrofa, da o tem, da mi maili ne prihajajo na bberry sploh ne govorim. Sad Gmail racun pa funkcionira normalno.

Mi lahko kdo svetuje kaj storiti?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 03.04.2009 18:50:59
Zdaj sem ugotovila, da ce v options odkljukam ALLOW ONLINE ACCESS (SHOWS ACCOUNT IN FOLDER LIST), da mi potem naredi locena folderja za vsak sluzbeni mail, vendar le za prejeto posto, za junk, deleted, sent... pa ne.

Res nihce nima nobene ideje, kako bi to popravila?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana - Golo
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 07.04.2009 08:30:50
A mate Echange na jobu? Ne vem, če ima Entourage možnost dodajanja dodatnih mailboxov kot ima Outlook. Se pravi, da imaš lahko gor več službenih accountov, ki jih upravljaš.

tkole mam jst v outlooku:

Tam kjer maš napisano Mailbox - B, Mailbox - I in Mailbox - P to so dodatni, ki jih gledam in upravljam....
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 07.04.2009 14:42:33
scratintosh, pa imas v teh dodatnih spodaj tudi loceno sent, junk itd... za vsakega, ali ne?

Ne vem ce imamo Exchange. Kaj pa je to? Embarassed
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana - Golo
Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 08.04.2009 08:37:36
Ne. Sicer so vse mape v Mailobux - B kot pri meni v mojem primarnem enake. Vse kar pošljem ali zbrišem gre v moj primarni inbox, se pravi Delted items in Sent. Gre se samo zato, da imaš ločene maile in ni zmešnjave in da, ko daš odgovor, da ga lahko pošljem kot mailbox B in ne moj primarni mail.

Exchange pa je Microsoftov mail strežnik.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani