Jabuk
odklep 2.2.1
Jabuček

Jabuček

Kraj: ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.04.2009 22:14:37
odklep 2.2.1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
imam težavo, da sem posodobil programsko opremo na svojem iphonu 2g, ki je imel prej naložen os 2.2 in je bil jailbrekan.
zdaj mi v itunesih napiše, naj dam original sim noter, moje, simobilove, mi ne sprejme in je najbrž zaklenjen.
kako ga lahko odklenem oz je možen downgrade na 2.2?
hvala in lp
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 06.04.2009 22:37:18
Telefon ni zaklenjen (ker se baseband od 2.0 naprej ni spreminjal), temveč je le neaktiviran (kar pomeni, da ne moreš priti v glavni meni, klice pa lahko sprejemaš). Aktiviraš ga tako, da izvedeš jailbreak po tem postopku:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1880
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 06.04.2009 22:52:23
mikrohard je napisal/a:
Telefon ni zaklenjen (ker se baseband od 2.0 naprej ni spreminjal), temveč je le neaktiviran (kar pomeni, da ne moreš priti v glavni meni, klice pa lahko sprejemaš). Aktiviraš ga tako, da izvedeš jailbreak po tem postopku:

Od kje ti pa to? Baseband na 2.2 je bil 2.28, na 2.2.1 pa je 2.30. Če si posodobil prek iTumesa brez custom firmwarea in nimaš tovarniško odklenjenega iPhona, je edina rešitev turbo sim.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 06.04.2009 22:54:18
problem je, da meni itunes javi, da moram dati pravo sim kartico not, se mi iphone sploh ne pojavi pod device, da bi potem lahko kaj naprej počel...
v linku zgoraj bi moral imeti možnost pritisnit restore, do tega pa sploh ne pridem Sad
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 06.04.2009 23:09:15
alenbec je napisal/a:
mikrohard je napisal/a:

Od kje ti pa to? Baseband na 2.2 je bil 2.28, na 2.2.1 pa je 2.30. Če si posodobil prek iTumesa brez custom firmwarea in nimaš tovarniško odklenjenega iPhona, je edina rešitev turbo sim.

Če bi se potrudil prebrati njegovo sporočilo, bi videl, da ima iphone prve generacije.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 06.04.2009 23:10:47
freak je napisal/a:
problem je, da meni itunes javi, da moram dati pravo sim kartico not, se mi iphone sploh ne pojavi pod device, da bi potem lahko kaj naprej počel...
v linku zgoraj bi moral imeti možnost pritisnit restore, do tega pa sploh ne pridem Sad

Preskoči tisti del (saj si že nadgradil na 2.2.1). Sicer pa lahko vzameš sim kartico ven in bo itunes nehal težiti.

Začni tukaj:
Step Three
Once iTunes has finished updating your iPhone to the 2.2.1 firmware you may launch QuickPwn.exe from the Pwnage folder on your desktop.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 07.04.2009 00:26:16
hvala, sem zrihtal!
lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 07.04.2009 00:33:01
mikrohard je napisal/a:
alenbec je napisal/a:
mikrohard je napisal/a:

Če bi se potrudil prebrati njegovo sporočilo, bi videl, da ima iphone prve generacije.

Pardon, my bad Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani