lukadremelj je napisal/a: |
V cem?? (SL) |
SL = Snow Leopard
Itak da bo 7ka pušila proti SLju. V 7ki je novih stvari itak čist mal, je samo ena "polished Vista" , no en frend mi je reku da deluje recimo tako kot XP - se pravi bolje od viste vsaj.
Izbira moči grafične kartice | |||||||
SL = Snow Leopard Itak da bo 7ka pušila proti SLju. V 7ki je novih stvari itak čist mal, je samo ena "polished Vista" , no en frend mi je reku da deluje recimo tako kot XP - se pravi bolje od viste vsaj. |
|||||||
![]() |
|||||||
Fora je v tem, da če lastnoročno ne probaš Maca, potem neveš kaj to je. Enkrat je treba v živo probat pol pa adijo PC za vedno... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Microsoft je doslej dve, no tri dobre stvari naredil: - Office - XBox - Win XP Vse ostalo je dokaj polomija. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() na Maca lažje spraviš Winse kot obratno. za isti denar boš skoraj vedno dobil močnejši PC. če primerjaš "komp v ekranu" modele pa razlike niso več velike. Sam bi z veseljem imel iMaca, predvsem zaradi kablov in prihranka na prostoru, toda, ker se ukvarjam s programiranje v Visual Studiu / notepad++ bom skoraj gotovo imel v lasti vsaj en PC. Pred kratkim sem dobil MBP in sem zelo navdušen nad Leopardom in stvari, ki jih ima laptop samo človek se mora vprašati ali je stvar res vredna denarja, bo Leopard kos večini zahtev oz. ali je prehod iz PC na Mac res smiselen. Winsi na Macih naj bi žrli več energije in bolj greli komponente, vendar vsaj 1. stvar pri iMacu ni problem. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Kdor koli ve kaj o tem je dobrodošel? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Dejstvo pač je, da za enak denar ne boš dobil enako močnega PC-ja in maca, žal. |
|||||||
![]() |
|||||||
Rabljen, cena 1000 eur. MACPRO 2, 1 Processor Type: Intel Xeon Quad CORE Vključeni Drives: SUPERDRIVE DVD + RW Operacijski sistem: Macintosh OS X 10.5.4 (9E25) Video Čipset: ATY, Radeon X1900 @ 512MB Energy Star: Da Hitrost procesorja: 3 GHz Installed Memory: 8GB Hard Drive Size: 2500 GB PRIMARNA Trdi disk: 500GB, 2. Trdi disk: 1000GB, 3rd trdega diska: 1000GB Število nameščenih Processors: 2 (8 jedra) / (4 TEMELJNA NA PROCESOR) Hitrost procesorja: 3GHZ Processor Class: Intel Xeon Pomnilnik Memory Socket: DIMM Memory Technology: DDR2 Max System Memory: 16 GB Installed Memory: 8 GB System Interface Connection: Audio - Optical Digital, Audio - Line In (1 / 8 "Mini), Audio - Line Out (1 / 8 "Mini), Avdio - Mikrofon V (1 / 8 "Mini), Ethernet - RJ45 Twisted-Pair (XBaseT), FireWire 400/IEEE 1394 - 6 pin, FireWire 800/IEEE 1394 - 9 pin, USB - Universal Serial Bus 2.0, Video - 15 pin visoke gostote D-shell (VGA), Video - 29 pin DVI-I Drive Controllers: Serial ATA II Velikost predpomnilnika: 8 MB Bus Speed: 1, 33 MHz Expansion Sloti Število PCI-Express x16 Sloti: 1 Število PCI Reže: 3 Skladišče (4 X HD zalivov) Število Storage Included Drives: 3 Vključeni Drives: DVD + RW DL Poteze Installed Video Memory: 512 MB Število Video Cards Vključeno: 1 Video Čipset: ATY, Radeon X1900 Video Bus: PCI Express x16 Video Integration: karto Modem / Networking Vključeni Network Card: Gigabit Ethernet (1000 Mbps) Programska oprema Operacijski sistem: Macintosh OS X 10.5.4 (9E25) ? Kaj moram preverit pri rabljenem mac proju? |
|||||||
![]() |
|||||||
Po mojem je v redu, samo ima dokaj veliko porabe elektrike... |
|||||||
![]() |
|||||||
Ja mislim da je 2006. Za elektriko mi je cisto vseeno. Zanima me delovanje racunalnika ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Jaz sem ga tudi gledal... http://www.bolha.com/oglas382823008/apple-mac-pro-3ghz-xeon-quadcore_8gb-ram_2500gb-hd_sdrive Lokacija piše, da je iz Ljubljane. Jaz bi ga poklical oz. naj ti da svojo telefonsko številko. Western Union? To mi je malo sumljivo... |
|||||||
![]() |
|||||||
Saj sem mu napisal, pa bom videl kaj bo rekel! To ugibam da bi lahko kaj takega rekel. Drugace se mi zdi pa kar lepo zmogljiv in za ceno super. Katerega leta je prisel ven 2006? Mam lahko kaksne probleme ker je starejsi model? Z SL naprimer? |
|||||||
![]() |
|||||||
men to zgleda kot nek nateg... nevem zakaj bi kdo mac pro tako poceni prodajal, sigurno je to kakšen scammer. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
raje novo mašino kupi, bo še najbolje. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ce je tip iz lj in bi lahko rac videl-sprobal se mi zdi to super priloznost... Drugace pa pa iMac ki bo tudi vrjetno cisto dovolj mocn. ( upam edino da bo autocad deloval tekoce) ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Hvala za kontakt mi moj izdelek, to je še na voljo za prodajo. Proizvod je cisto nova, so vkljuceni vsi dodatki, in imajo 2 leti garancije. Prosim, vrni se k meni in mi povej, ce želiš kupiti mojega izdelka. V tem trenutku sem v Grciji, ker sem se preselila sem. Mi lahko ta obravnava v samo 3 dni. Davkov za odpremo, so vkljucene v ceno. Hvala. P.S.: If you know english please write me in english. Nekak me ni navdušlo ravno to... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |