torej: zanima me, če je za nadgradnjo iz 2.2 (ali starejše), ki je že jailbrejkan, potrebno telefon dati v DFU mode? ali mogoče lahko narediš samo upgrade s custom FW 2.2.1?
ali pa še raje kar original upgrade v iTunes in potem AppInstaller?
| je za nadgradnjo že jailbrejkanega potreben DFU | |||||

se vnaprej opravičujem, če sem slučajno kje spregledal...   

torej: zanima me, če je za nadgradnjo iz 2.2 (ali starejše), ki je že jailbrejkan, potrebno telefon dati v DFU mode? ali mogoče lahko narediš samo upgrade s custom FW 2.2.1? ali pa še raje kar original upgrade v iTunes in potem AppInstaller?  | 
	|||||

| 
	|||||

Če je že jailbreakan, lahko narediš samo upgrade (ali navaden restore) na custom 2.2.1. 

| 
	|||||

kul. hvala.  | 
	|||||

Trdi disk na mojem iPhonu 2G sem razdelil na 1 GB (za /)+7 GB (za ostalo). Ce naredim nadgradnjo s custom FW 2.2.1, se bo to ta razdelitev ohranila?

Hvala vnaprej.  | 
	|||||

Z nadgradnjo (upgrade) bo zadeva ostala... z restore-om pa ne. 

| 
	|||||

Nekaj tezav s termini:

- nadgradnja -> via iTunes brez DFU nacina - restore -> via iTunes PREKO DFU nacinom Ja? Hvala.  | 
	|||||

Ne.

Nadgradnja -> Upgrade via iTunes. Restore -> Restore via iTunes. DFU Restore -> Restore via iTunes v DFU načinu. Particije (mislim da) ostanejo samo pri nadgradnji (upgrade). Ali pa če narediš restore s custom ipsw fajlom, ki ima ustrezno nastavljene particije.  | 
	|||||

Razumem.

Nisem mislil nadgrajevati do uradnega izida FW 3.0, vendar ga iPhone zadnji teden ali dva prevec biksa. Se enkrat hvala za razlago pojmov.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |