sej ti piše na strani ZPS kaj je model naredu
ponovi vajo
če se prodajalec ne odzove kontaktiraj ZPS
| Nakup novega Macbook Pro | |||||
sej ti piše na strani ZPS kaj je model naredu
ponovi vajo če se prodajalec ne odzove kontaktiraj ZPS |
|||||
mene pa zanima kako je z novim macbook pro 17"
-ce recimo kupim 4gram a se da potem nadgradit na 8gram brez na nesem na servis? -novi model 17 je en sam "kos" baterije se ne da zamenjat, zato me zanima ce je sploh mozna nadgradnja rama? hvala lp |
|||||
|
|||||
ooo hitro in konkretno.hvala
|
|||||
ok will do that
kako je pa z ramom pri 15,4inč modelu? na netu piše da je max rama 4 GB - ali se da lahko več notr (do 8GB)? |
|||||
Do 6 GB baje deluje BP. Torej 4 GB + 2 GB. 8 dela probleme, vsaj delalo je. |
|||||
pa se sploh splača met več kot 4 giga?
|
|||||
Zaenkrat so 4GB moduli še dokaj dragi |
|||||
jop - sj mene bolj zanima za kasnej nadgradnja
|
|||||
A ni 4GB uradno max.
|
|||||
Neuradno so nekateri poskušali dat 8 GB notr in so potem odkrili da povzroča kernel panic. 6GB pa je delovalo OK, s tem da izgubiš prednost SO-DIMM konfiguracije z dvemi enakimi RAM moduli. |
|||||
Naredil mal primerjave koliko bi stal MBP s polno garancijo za tri leta (vzel pač tiste, ki so bili bolj zanimivi) s študentskim popustom 2.4GHz verzija:
Big Bang 1.856,98 € Mac&PC 1.884,63 € FMC 1.882,00 € E.P.L. 1.922,45 € Iz tega ven - kje ima Big Bang Servis in kako je z njihovo se zgodi v primeru da bi kupil MBP? |
|||||
se zgodi je pomoje zelo dobra garancija. Nisem nikoli imel problemov z katerikolim izdelkom. krijejo vse poškodbe (vključno z udarom strele) |
|||||
kje pa bi mi ga popravljal oz. kje imajo servis za Apple?
|
|||||
BigBang svojih servisov nima, saj nabavlja od znanih SLO dobaviteljev/dobavitelja, pri katerih se urejajo poprodajne zadeve, kot je servis. Malo pobrskaj po forumu, jabučki imajo dosti izkušenj s tem...
|
|||||
ok tnx
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |