Pomembno obvestilo
Iz tega foruma si bil izločen.
Za dodatne informacije se, prosim, poveži z Administratorjem ali z upraviteljem foruma.
Konec citata.
Zakaj? Verjetno zato, ker se je pritoževal nad kvaliteto storitev m-store-a. Pravzaprav so bila edina njegova sporočila v zadnjem mesecu na temo slabe kvalitete apple cinema 23" displayev in komplikacij pri nakupu/vrnitvi dveh prej omenjenih monitorjev.
Kaj torej moti administratorja jabuka? Kritika apple monitorjev, ali morda kritika m-store-a?
V prvem primeru je administrator fanatični zanesenjak, v drugem pa? Je morda deležnik m-store-a, prodana duša, ki za primeren popust pri nakupu reklamira m-store preko Jabuka, ali celo prejema honorar za svoje "objektivno" poročanje?
Še pomnite, tovariši, koliko prahu se je dvignilo, ko so se podobne stvari dogajale na epl.si? Kako "grd" je bil administrator te strani?
Če smo lahko vsi uporabniki tega foruma zaradi par kritik, ki očitno nekomu niso povšeči, enostavno izobčeni, potem izobčite še mene. Ne potrebujem takega foruma. Zanima pa me, če ima administrator dovolj argumentov za pojasnilo tega neljubega dogodka. In dovolj jajc, da se postavi na oder pred vso publiko in pove zakaj je to storil. Ker "grdi" No.1 je vsem znan in mnogi - tudi sam - smo ga kritizirali zaradi takega dejanja. In nikoli nismo dobili argumentov za to početje. Bo v tem primeru kaj bolje?
Vsekakor pa se mi zdi tako početje popolna otročarija, užaljenost mulčka iz drugega razreda. Odrastite že.