MacHeist 3 Bundle
|
Stevie Jobs
Kraj: Lendava |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 28.03.2009 18:15:36 |
|
Blackrider je napisal/a: | Aja, btw, kako to, da si si lahko Maca kupil, če imaš res tako omejena sredstva? Saj ne da je v tem kaj narobe, ampak očitno ti prav slabo ne gre.  |
Heh, nekdo je zadel žebljico na glavico ...
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 29.03.2009 08:27:19 |
|
Blackrider je napisal/a: | iExpert je napisal/a: | Jaz pa vem, da so moji prihodki ZELO omejeni, zato ne mislim plačevat za nobeno software opremo, dokler ne pridem z faksa in si dobim resne službe. Ne glede na to, kako so vredni svojega denarja. Pa jaz ne loadam vsakega drugega programa, pač pa tiste, ki jih rabim. Ponavadi najprej preizkusim demo (veliko hitreje se zloada), potem pa se odločim ali jo bom rabil ali ne in jo na osnovi tega spiratiziram. Pravzaprav uporabljam iste metode kot ti, le da namesto plačila uporabim download this torrent  |
No ja, o tem ali so te metode "iste" ali ne, bi lahko debatirali. Dejstvo ostaja, da si lahko na leto odtrgaš ene 100-200 € za software BP, tudi če imaš res tesen budget. In če mi začneš pravit, da imaš zelo omejena denarna sredstva, da je recesija in nevem-še-kaj, samo pomisli koliko zapravimo na leto študenti za alkohol, žurke in čike (če kadimo, se razume) in druge bedarije, ki so sicer zabavne a hkrati popolnoma brezveze. Zamisli se. Po moje te bo presenetilo.
Aja, btw, kako to, da si si lahko Maca kupil, če imaš res tako omejena sredstva? Saj ne da je v tem kaj narobe, ampak očitno ti prav slabo ne gre.  |
Ne pijem alkohola, ne kadim in ne zapravljam denarja za BZ stvari. Pa si že kdaj slišal za darilo?
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 29.03.2009 10:28:43 |
|
iExpert: Stvar je v tem, da je na forumu kar nekaj programerjev, ki te hočejo prepričati kako nemoralno je če jih ne posipavaš s kešom (saj bi jaz varjetno isto ravnal). Me zanima če se jih kaj dotakne, ko pogledajo na svoje superge, ki so jih zlimali indijski otroci.
Pa brez zamere. Lp
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana) |
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 29.03.2009 11:20:39 |
|
mate je napisal/a: | iExpert: Stvar je v tem, da je na forumu kar nekaj programerjev, ki te hočejo prepričati kako nemoralno je če jih ne posipavaš s kešom (saj bi jaz varjetno isto ravnal). Me zanima če se jih kaj dotakne, ko pogledajo na svoje superge, ki so jih zlimali indijski otroci.
Pa brez zamere. Lp |
Čakaj, se pravi da bi po tvojem morali ljudje garati za nekaj kar sicer radi delajo, ampak zato dobiti nič oz. mizerno plačilo? A se ti zavedaš kaj praviš? To je isto kot da bi ti delal v neki firmi na nekem menedžerskem položaju in dobil delavsko plačo. Pustimo ob strani gigante kot so Photoshop in M$, ki jim keša ne zmanjka že samo na račun poslovnih partnerjev. Tle govorimo o malih podjetjih, ki se po mojem vse prej kot valjajo v denarju.
Glede superg. A tebe se te nič ne dotakne, ko rabiš računalnik, ki so ga verjetno sestavili premalo plačani kitajski delavci?
Pa brez zamere. 
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana) |
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 29.03.2009 11:31:47 |
|
iExpert je napisal/a: | Ne pijem alkohola, ne kadim in ne zapravljam denarja za BZ stvari. Pa si že kdaj slišal za darilo? |
Saj jaz tudi ne pijem že nekaj časa zaradi zdravstvenih razlogov, kadil nisem nikoli, vseeno pa odkar si beležim vse stroške tekom meseca ugotavljam, da gre vedno nekaj denarja na račun zabave in podobnih stvari, ki pač niso življenjsko nujne. Če lahko zapravim mesečno 30-40€ za pijačo, biljard in podobne stari, se mi zdi da lohk na leto namenim nekaj denarja tudi za licenčno programsko opremo. Se pa strinjam s tabo, da je za povprečnega študenta nakup enega Photoshopa ali podobno dragih programov, tudi z študentskimi popusti odločno preveč. Zato pa obstajajo alternative oz (žal) piratstvo.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Modrej |
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 29.03.2009 14:08:58 |
|
Sam menim da je MH3 vreden nakupa, za kopico programov odšteješ tistih 30 €, kar se mi ne zdi veliko.
Programerje je treba podpirati, saj v razvoj programov,... vložijo svoje znanje, čas,... in seveda v zameno lahko zahtevajo plačilo. Je pa seveda odvisno ali hočejo imeti za svoj program preveč. Na koncu se pa mi sami lahko odločimo ali bomo stvar nabavili ali ne.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Trebnje |
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 04.04.2009 09:04:33 |
|
ScreenCastsOnline je je pripravil obširnejšo predstavitev programov in MacHeist3 skupka programov: priporočam ogled  --> http://www.screencastsonline.com/index_files/SCO0193-macheist3.php
MacHeist3 bundle pa je na voljo še 3 dni tako da rok se izteka ..... je pa od prve predstavitve na voljo še nekaj novih programov....
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 05.04.2009 15:55:45 |
|
Samo v informacijo ker vem da ste nekateri čakali na ta trenutek...
Danes je bil odklenjen BoinxTV App in dodana je bila šeena aplikacije to je Times (RSS reader), ob nakupu prejmete pa tudi Cro-Mag Rally.
Če ste uporabnik Teitterja in ste kupili bundle pa imate možnost dobiti še dve dodatni aplikaciji - Delicious Library 2 in Multiwinia do sedaj je to že toliko aplikacij da jih sploh ne štejem več  za 39$ oz. cca. 28€
MacHeist
p.s.: Bundle se splača po mojem mnenju kupiti že zaradi naslednjih App-jev:
Picturesque, LittleSnapper, BoinxTV, Kinemac za vse lastnike iPhone-a pa zaradi PhoneView 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: kras |
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 05.04.2009 18:15:42 |
|
dobra akcija!
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 06.04.2009 09:55:55 |
|
Če sem še včeraj poročal da se odklenil privi zaklenjen APP lahko danes z veseljem poročam da kot kaže bo v nekaj urah odklenjen že drugi app The Hit List (ne me držati za besedo lahko se motim  )
To pomeni da ostane samo še en zaklenjen app ... to pomeni da bo zbranih 500.000$ kar bo MacHeist razdelil me 10 dobrodelnih organizacij.
Me pa prav zanima in tudi upam da bo dosežena meja ko bo odklenjen Espresso app...
Ker se počasi pričenja "norišnica" (glede na izkušnje adminov) bo verjetno za vstop na stran in nakup bundla potrebno malo potrpežljivosti
Aja bundel pa je na voljo samo še 1 dan
lp
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #31 Objavljeno 07.04.2009 15:11:50 |
|
Po doooolgem času nabavil kak software (no ja sem nabavil antivirus). Predvsem zato, ker je v paketu poleg Wolrd of Goo še nekaj programov, ki mi znajo kdaj prou priti, ter zraven možnost, da darujem nekaj v humanitarne namene. Bolj malo sicer, ampak bolje to kot nič....
|
 |