Noben mu ni rekel, da lahko naredi router out of box. Ampak hardwrae je na voljo.
Za povezovanje enega računalnika, pa bo šlo.
Ad hoc povezava pa kolker jaz applov žargon razumem, pomeni brez povezave na internet.
| Nov Mac Mini? - Da! Mac mini (early 2009) | |||||||
Noben mu ni rekel, da lahko naredi router out of box. Ampak hardwrae je na voljo.
Za povezovanje enega računalnika, pa bo šlo. Ad hoc povezava pa kolker jaz applov žargon razumem, pomeni brez povezave na internet. |
|||||||
softver pa ni.
en računalnik je drugače kot iphone + več laptopov... ampak, ja, če ima železne živce, nobene potrebe po varnosti in stvareh kot je port forwarding, upnp/nat-pmp, vpn passthrough al pa kakšne malenkost bolj neosnovne stvari, ki jih vsak router za 30 EUR obvlada z levo roko... naj le izvoli. |
|||||||
Mitja kje pa si kupil rame in koliko si dal za jih + ali je nadgradnja ramov, podobna kot pri prejšnji verziji, ko si moral z ločit ohišje z ostrim predmetom?
|
|||||||
Ista ja. Link za rame pa mislim, da sem prilimal. Kupil na ebayu iz nemčije. |
|||||||
decki hvala, ce(ko) bom kupil maca, bo linksys ostal, oziroma mogoce bi ga zamenjal z airport extreme ali time capsule. Uglavnm ruter bo. Minija bi pa uzel najprej, da je prehod na MAC-a najcenejsi, in ce me zagrab, da kupim kaj boljsega od appla, lahko minija uporabim potem v dnevni kot Mediacenter/internet.
@MijtaP: a ostale aplikacije, poleg medijskih vsebin ki jih nudi racunalnik, na TV-ju v praksi pridejo do izraza? Recimo da mas WORD odprt, ali pa messenger,...? Je pa zanimivo, takoj ko sm zacel na glas govort da bi kupu maca, je zacel PC lepse delovat. Se VLC ne crasha vec tko k je |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |