Živjo,
glede na to, da sem velik ljubitelj e-knjig, sem po mučnem večurnem poskušanju najti softversko rešitev obupal in našel alternativno rešitev, ki se je izkazala za najbojšo doslej.
Na shrani.si se registriraš (zastonj) in lahko uploadaš do 10 MB podatkov. Se pravi npr. imaš gor lahko 5 e-knjig, če je vsaka po 2 MB. Grafika je super. Zelo jasne in berljive črke ter lepe slike, primerljivo z Adobe Reader kvaliteto.
Kot rečeno, sem poskusil seveda tudi druge variante, in sicer sem spreminjal e-knjige (.pdf) v .jpeg fajle s 4 različnimi ("free") konverterji. Žal je imel vsak od njih neko svojo finto, vsem je pa skupno to, da vsako stran popackajo z "watermarkom" (popackano črno ali modro štempiljko) in tako popačijo črke/slike. Ena aplikacija celo ni brala poševnega tiska, tako da je na tistih mestih bilo kar prazno. S softverjem sem torej (zaenkrat) obupal.
Skratka: zaenkrat je varianta na shrani.si zelo dobra, in sicer zaradi hitrosti nalaganja (par sekund) in visoke kvalitete črk/slik. S svojega računa si pošlješ na mejl URL, katerega potem odpreš s Safarijem.
Pa prijetno branje vam želim